3D-print uddannelse og netværk - Få hjælp til at komme i gang

Brian Lykke Christensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 58.

3D-print undervisning i klasselokale

3D-print uddannelse og netværk - Få hjælp til at komme i gang

Brug af 3D-print kan give din virksomhed et produktionsmæssigt løft og skabe nye muligheder for at levere produkter, der matcher dine kunders behov.  

Vi tilbyder en række kurser og undervisningsforløb - både online og fysiske - der klæder din virksomhed på til at benytte 3D-print i produktionen. Du er også velkommen til at kontakte os for et skræddersyet kursusforløb til netop din virksomhed eller organisation.

Et godt udgangspunkt er vores gratis online basiskursus, hvor du får en 360-graders introduktion til Industriel 3D-print. Her lærer du bl.a. om tekniske, designmæssige og økonomiske fordele ved teknologien. Kurset giver et overblik over udbredte teknologier og materialer, så du finder ud af, hvad du gerne vil vide mere om.

Desuden har vi en række online teknologikurser, der går i dybden med de forskellige 3D-print teknologier, så du får en forståelse for mulighederne, fordelene og begrænsningerne ved teknologierne.
Se en oversigt over alle vores kurser her

Fysiske kurser

Skræddersyet 3D-print kursus til virksomheden

Er der en større del af virksomheden, som vil have indblik eller undervisning i additive manufacturing (AM), er et skræddersyet AM-kursus muligvis noget for jer. Kursets indhold sammensættes med jer og vil matche jeres behov og interesser. Inden afholdelse vil underviseren screene én eller flere af virksomhedens produkter og give feedback på potentialet ved at overgå til AM-fremstilling.