Datadrevet Optimering

Simon Aagaard Enni

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 45.

tekst: datadrevet optimering. baggrund: graf med punkter i flere farver.

Datadrevet Optimering

Alle virksomheder har mål og begrænsninger for næsten alle processer i deres firma, og mange ønsker at disse er optimerede, så effektiviteten af det arbejde der ydes, er højest mulig. Med matematisk modellering kan disse problemer skrives op konkret og bearbejdes så den optimale løsning bliver fundet.

Datadrevet optimering består af to hovedelementer: data og matematiske modeller. Data bliver opsamlet på daglig basis af mange virksomheder, og ofte kan der være uudforskede guldgruber gemt i en virksomheds datavarehus. Det kan være svært at vide, hvad der gemmer sig i store datamængder, og med f.eks. Data Mining bliver det muligt at finde mønstre i disse.

Ved at bruge matematiske modeller til at bearbejde dataene bliver det muligt at optimere de vigtigste aspekter af jeres virksomhed. Og data kommer i mange former, som kan optimeres – f.eks. som materialerne der inputtene i en produktionslinje, hvor et optimeringsmål kunne være at beregne den perfekte prisfastsættelse af det endelige produkt.

Vil du høre mere om vores tilgang til at bruge optimeringsmodeller, kan du skrive til Simon og sætte et møde op.

Hos Teknologisk Institut kan vi hjælpe din virksomhed med at optimere jeres processer, så I kan få mere ud af det I allerede laver. Vi er også eksperter i at indsamle og bearbejde data, og i at perspektivere brugen af data til jeres forretning, så I kan opnå ægte værdi.

Teknologisk Institut kan hjælpe dig med at:

  • undersøge og analysere mulighederne for at optimere vigtige mål i jeres virksomheds produktion
  • udvikle og implementere systemer til at opsamle data for at muliggøre procesoptimeringer
  • formulere, opstille og løse konkrete optimeringsproblemer i jeres virksomhed