Data, statistik og kunstig intelligens

Philipp  Trénel

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 33 92.

Big data - AgroTech

Data, statistik og kunstig intelligens

Dine data indeholder værdifuld viden - vi kan hjælpe dig med at grave den frem

Som led i den digitale udvikling vores verden tager del i, er det vigtigt at have et overblik over de data, der er tilgængelig for en. Men data uden et formål leder ikke til værdi, og for at bruge data effektivt til at skabe værdi kræver det viden om anvendelsesmulighederne. Hos Teknologisk Institut kan vi hjælpe dig med at indsamle og omsætte dine data til værdifuld indsigt og at skabe konkrete løsninger og resultater baseret på jeres behov.

Vores AI-team er eksperter i at analysere og bearbejde data. Vi kan hjælpe jer med at finde og forstå data-problemer og udvikle data-baserede løsninger, -algoritmer og -modeller, hvilket gør jer i stand til at implementere ny data-baseret-viden i jeres forretning. Vores software-team kan desuden udarbejde dashboards og smart-services, som gør det endnu lettere at implementere specifikke løsninger i jeres dagligdag.

Klik på fliserne for at se, hvad vi kan hjælpe jer med: