Automationstjek

Steen Harder Ulrichsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 97.

Kuka robot

Automationstjek

Hvor skal man starte, når man gerne vil automatisere? Få hjælp af Teknologisk Instituts uafhængige eksperter til at identificere de processer, som gennem robotteknologi og automatisering kan forbedre produktivitet, indtjening og arbejdsmiljø i jeres virksomhed.


Danske virksomheder, som vælger at automatisere dele af deres produktion, opnår en forbedret produktivitet, forsyningssikkerhed og kvalitet.

Det kan dog være en udfordring at spotte mulighederne for at automatisere i egen virksomhed. Derfor tilbyder Teknologisk Institut et uvildigt automationstjek, som kan hjælpe dig med at vurdere din virksomheds konkrete potentiale for automatisering.

Hvad er et automationstjek?

Med et automationstjek tages der udgangspunkt i din virksomheds nuværende processer. Målet er at identificere de processer, som gennem automatisering kan øge produktiviteten og indtjeningen samt forbedre medarbejdernes arbejdsmiljø.

Vores robot- og automationseksperter har mange års erfaring med identificering og implementering af automation fra alle dele af erhvervslivet. De kan derved sætte sig grundigt ind i din virksomheds problemstillinger og potentialer.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Et overblik over hvor det potentielt kan betale sig at automatisere
  • En anbefaling til det videre arbejde med kravspecifikation
  • En anbefaling til hvordan jeres virksomhed kommer videre i automatiseringsforløbet
  • Mulighed for at diskutere optimeringer af allerede automatiserede løsninger
  • Vurdering af hvor mange projekter jeres virksomhed har mulighed for at igangsætte og starte på én gang ud fra tilgængelige ressourcer


Kontakt os, hvis du vil vide mere om automatisering og robotteknologi og hør blandt andet mere om vores automationstjek, hvor du hurtigt og billigt kan få afklaret din virksomheds konkrete potentiale for automatisering.
 

Herunder kan du se en casehistorie fra SKOV A/S, der producerer ventilationsanlæg til svine- og kyllingefarme. Via et automationstjek fik virksomheden en rapport med otte anbefalinger, hvoraf de allerede har implementeret to af disse anbefalinger i deres produktion.