Automationstjek

Kurt  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 11.

Kuka robot

Automationstjek

Virksomheder, der automatiserer, øger i stigende grad deres konkurrenceevne, hvilket bl.a. kan tilskrives forbedret og ensartet produktkvalitet, leveringssikkerhed og reduceret omkostningsniveau.

I en række tilfælde er det imidlertid ofte svært for virksomheder egenhændigt at vurdere og prioritere, hvor det kan betale sig at automatisere.

Teknologisk Institut besidder den nyeste viden om robotteknologien og dens anvendelsesmuligheder, og en dialog med en af vores erfarne konsulenter kan ofte være en meget værdifuld kick-start til at skabe forbedret kvalitet, konkurrenceevne og lønsomhed gennem automatisering.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om automatisering og robotteknologi og hør bl.a. mere om vores Automationstjek, hvor du hurtigt og billigt kan få afklaret din virksomheds konkrete potentiale for automatisering.

Herunder kan du se en casehistorie fra SKOV A/S, der producerer ventilationsanlæg til svine- og kyllingefarme. Via et Automationstjek fik virksomheden i Glyngøre en rapport med otte anbefalinger, hvoraf de allerede har implementeret to af disse anbefalinger i deres produktion.