Beklædning og tekstil - Kravspecifikationer

Charlotte  Fischer

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 35.

Kravspecifikationer

Beklædning og tekstil - Kravspecifikationer

Med en kravspecifikation sættes der minimumskrav til mekaniske, fysiske og kemiske egenskaber på de produkter, jeres virksomhed indkøber eller producerer. Det er en måde, I kan sikre jer, at jeres produkters kvalitet lever op til jeres forventninger.

Kravspecifikationen kan anvendes til at forebygge misforståelser i kommunikationen mellem producent, leverandør, indkøber og detailhandler. Komplikationer opstår oftest, hvis der ikke har foreligget nogen tilstrækkelig præcis skriftlig aftale om produktets egenskaber.

Teknologisk Institut kan i samarbejde med jer udarbejde kravspecifikationer, som svarer til de forventninger I og jeres kunder har til jeres produkter. Vi tilbyder rådgivning vedrørende de krav, I bør stille til jeres produkter og i forhold til, hvor høje kravene skal være. Også kravene I bør stille, for at jeres kunder bliver tilfredse.

Teknologisk Institut kan desuden hjælpe jer med at kontrollere, om jeres produkter overholder jeres kravspecifikation. I kan lade jeres produkter teste på vores akkrediterede laboratorium, og dermed få uvildig dokumentation på kvalitetsniveauet af jeres produkter.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe med?

  • At specificere et kvalitetsniveau, der svarer til jeres forventninger.
  • Rådgive jer om hvordan almindelige forbrugeres forventninger omstilles til præcise krav i jeres tekniske kravspecifikationer.
  • At udarbejde kravspecifikationer med standardnumre og korrekt tekst.
  • At udarbejde sytekniske tegninger til jeres kravspecifikationer.
  • At rådgive jer om, hvilke parametre I kan stille krav til.
  • At sammenligne testresultater med jeres kravspecifikation.
  • At teste jeres produkter i vores akkrediterede laboratorier.