Beklædning og tekstil - Rådgivning og udvikling

Johnny  Rodam

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 61.

Rådgivning og udvikling

Beklædning og tekstil - Rådgivning og udvikling

Som tekstilvirksomhed kan det være svært at være ekspert på alle områder. I en tid hvor udviklingen går stærkt og moden hurtigt skifter, er det ofte de tekniske parametre, der overses fremfor det visuelle design. Ved alle stadier i produktudviklingen eller ved udvælgelse af produkter eller leverandører, kan man have brug for en tekstilteknisk viden. Her kan vi tilbyde os som rådgivningspartner på en række områder, hvor I måske mangler denne viden i virksomheden i dag.

I rådgivningen tager Teknologisk Institut udgangspunkt i jeres konkrete sag. Når et produkt udvikles eller vælges er brugsformålet afgørende for design såvel som funktion og holdbarhed. Som rådgivningspartner kan Teknologisk Institut bidrage med at belyse eventuelle problemer fra flere vinkler. Vi kan hjælpe med rådgivning til konkrete problemer ved et produkt og helt ny produktudvikling. Vi kan også hjælpe med til at forstå tekniske dokumenter, vurdere hvilke krav der bør stilles til jeres produkter, undersøge om jeres krav er opfyldt. Derudover kan vi i samarbejde med jer udvikle nye testmetoder, som skræddersyes til jeres produkter.

I kan altid kontakte os for et uforpligtende møde.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe med?

  • Udvikle nye produkter
  • Analysere problemer og rådgive om løsninger
  • At udvikle nye testmetoder
  • At tolke tekniske dokumenter
  • At stille krav til jeres produkter i dialog med jer
  • At undersøge om de stillede krav er opfyldt i vores akkrediterede laboratorium