Beklædning og tekstil - Mærkningsordning

Johnny  Rodam

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 61.

Tekstil hang tag nyt design

Beklædning og tekstil - Mærkningsordning

Hverken forbrugere eller fagfolk kan se eller mærke, hvilke brugsegenskaber et tekstil har. Producenten kan få vished om produktets egenskaber ved at lade dem teste. Indkøberen kan kræve dokumentation for, hvilke krav produktet lever op til. Men som forbruger er det svært at få adgang til dokumentation. En mærkningsordning kan bidrage til at informere forbrugerne om, hvilke krav produkterne opfylder.

Teknologisk Institut tilbyder i forbindelse med test omkostningsfrit en mærkningsordning, der kan informere forbrugeren om kvalitet og egenskaber af produktet. Såfremt jeres produkter efter prøvning på vores laboratorium lever op til krav sat i samarbejde med Teknologisk Institut, kan produkterne mærkes med en hangtag. En Hangtag viser forbrugerne, hvilke krav produkterne lever op til, og at kvaliteten er i orden.

Vores hangtag er forsynet med en barcode, der sætter køberen i stand til at modtage informative videoer på smartphones, om hvilke egenskaber, der særligt har betydning for jeres produkt.

Med en hangtag fra Teknologisk Institut kan kvalitet anvendes som et salgsparameter.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe med?

  • At informere jeres kunder om hvilke krav jeres produkter lever op til
  • At I kan markedsføre jeres produkter med kvalitet som salgsparameter

Hang tag nyt layout