Beklædning og tekstil - OEKO-TEX®

Anette  Werner

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 07.

Oeko-Tex

Beklædning og tekstil - OEKO-TEX®

Hverken forbrugere eller fagfolk kan se eller mærke på en tekstilvare om den indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Ved OEKO-TEX® certificering af jeres tekstiler opnår I vished for, at jeres produkter ikke indeholder kemikalier, der er kendte for at være sundhedsskadelige. På samme tid opnår I konkurrencedygtighed på det internationale marked. Med en OEKO-TEX® certificering sikrer I jer samtidig, at produkterne lever op til kemikalielovgivningen REACH.

Teknologisk Institut kan certificere jeres produkter efter OEKO-TEX® Standard 100. OEKO-TEX® Standard 100 er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler med omkring 11.000 udstedte certifikater. Vi er den danske repræsentant for den internationale certificeringsordning OEKO-TEX® Standard 100. Teknologisk Institut varetager også OEKO-TEX® Standard 1000 certificeringsordningen, som stiller krav til  miljøforhold i produktionen.

Når jeres produkter er OEKO-TEX® certificeret kan I mærke dem med mærkaten ”TILTRO TIL TEKSTILER  – Testet for sundhedsskadelige stoffer efter OEKO-TEX® Standard 100”. Mærkningen kan anvendes i jeres markedsføring, da mange bevidste forbrugere går efter OEKO-TEX® certificerede produkter.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe jer med?

  • At OEKO-TEX® certificerer produkter.
  • At rådgive i forbindelse med markedsføring af OEKO-TEX® certificerede produkter.
  • At forsikre om, at jeres produkter lever op til det lovgivende REACH.
  • At foretage stikprøvekontrol på jeres OEKO-TEX® certificerede produkter.

Teknologisk Institut Tekstil og Dansk Mode & Tekstil inviterer derfor til arrangement om OEKO-TEX®.