Beskyt dit produkt med nano-coating

Kenneth Brian Haugshøj

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 33 04.

Laboratorie, medarbejder med handsker tager en kurv op fra maskine

Beskyt dit produkt med nano-coating

Mangler dit produkt beskyttelse mod vand eller olie? Vi udvikler nano-coating, som kemisk binder til produktets overflade, så det ikke bliver ødelagt ved brug. Det kan fx være mikrofoner eller headsets, der skal klare spyt og sved, uden at væskerne trænger ind i elektronikken.

En dråbe med høj kontaktvinkel på et nanocoatet substratCoating tilpasset dit produkt

Vores løsning er fleksibel, og vi udvikler den hydro- og oleofobe nano-coating, der passer til dit produkts materiale og anvendelse. Med vores ekspertise inden for materialekarakterisering har vi mulighed for at undersøge ned på nanoskala, hvordan vi bedst strukturerer eller ændrer en coating. Kort sagt giver vi dig viden om den kemiske sammensætning. Læs om vores kompetencer inden for materialekarakterisering.

ISO 9001:2015 certificeret produktion

Vores produktion af nanocoatings er ISO 9001:2015 certificeret, hvilket sikrer at vi altid producerer reproducerbare nanocoatings af højeste kvalitet. Vi er stolte af, at vi år efter år er vores kunders foretrukne leverandør af nanocoatings, som giver deres produkter bedre ydelse og længere levetid.

Færre reklamationer og reparationer

Vi har bl.a. fremstillet en coating til høreapparater for den danske høreapparatproducent Widex A/S. Et høreapparat bliver udsat for både vand og olie i form af sved og fedt fra ørevoks, når det bruges. Når ørevoks og fugt trænger ind i et høreapparats elektroniske dele, kommer der korrision og efterfølgende fejl i apparatet. Derfor har coatingen både stor værdi for brugeren, som oplever færre tekniske problemer, og for producenten, som får færre reklamationer og reparationer.

Vi kan også hjælpe dig

Har du udfordringer med indtrængen af væsker i dit produkt, hjælper vi også gerne dig med skræddersyet nano-coating. Kontakt Kenneth Haugshøj på keh@teknologisk.dk eller 7220 3304, og hør om mulighederne.