Nanoproduktion og Mikroanalyse

Christian  Kallesøe

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 70.

To kemikere arbejder i laboratorie på Teknologisk Institut

Nanoproduktion og Mikroanalyse

I Center for Nanoproduktion og Mikroanalyse har vi fokus på fremtiden. Vi er et hold af specialister, der løser kommercielle opgaver og arbejder på forsknings- og udviklingsprojekter.

Vi løser opgaver inden for materialekarakterisering, nano-coating og laser-mikrobearbejdning. Sideløbende arbejder vi på tre overordnede projekter: Brændselsceller til droner og høreapparater, Strømledende blæk til printet elektronik og Nanokatalyse til udstødning.

Innovation er vores hverdag, og vores løsninger ruster virksomheder til konkurrencedygtig produktion både nu og fremover. Vi hjælper erhvervslivet med at skabe grønne metoder, smartere og bedre produkter og en fleksibel produktion.

Brug for vores assistance? Ring til Christian Kallesøe på tlf.: 7220 2570, eller benyt kontaktformularen.

Vores ekspertiseområder er:

Hold dig opdateret
Du kan få et visuelt indblik i vores hverdag på YouTube og Instagram.

Follow DTI Nanotechnology's YouTube channelFollow DTI Nanotechnology's Instagram account
 

Se videoen, og bliv klogere på vores arbejde


Flere muligheder for samarbejde
Har din virksomhed en idé til et nyt produkt eller proces, kan du samarbejde med os i et udviklingsprojekt. Vi giver dig den nødvendige viden, så du kan føre din idé ud i livet.

Udviklingsprojekter kan finansieres via Innovationsfonden, fx gennem en Innobooster. Innobooster tildeles små og mellemstore virksomheder, og du har mulighed for at søge op til 5 millioner kroner. 

Vi tror på, at de bedste løsninger skabes i samarbejde med virksomheder. Derfor hjælper vi dig gerne med at ansøge om finansiering til et udviklingsprojekt.

Kontakt os på tlf.: 7220 2570, eller benyt formularen, hvis du har brug for vores ekspertise.