Bliv klædt på til at undgå fødevaresvindel

Lars Thomas Krusell

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 34 91.

Bliv klædt på til at undgå fødevaresvindel

Jordbær i bakke

Teknologisk Instituts første kurser i sårbarhedsanalyse - metoden til at undgå fødevaresvindel - er afviklet i efteråret 2016. Læs her hvordan det gik og meld dig til det næste kursus den 29. marts 2017.

"Det var ret glade deltagere, der tog afsted", siger kursusleder Lars Krusell fra Teknologisk Institut, Fødevareteknologi. "De var især tilfredse med, at de fik et konkret værktøj med hjem, så de kan gå i gang med den sårbarhedsvurdering, der er et krav i flere standarder", udtaler han videre.

"Lars er en meget dygtig underviser og specielt det med at få det til at relatere til netop din virksomhed/arbejdsopgaver", udtaler Samuel Bent Lind Nielsen, kvalitetschef hos Ekko Fisk, som deltog på kurset.

”I løbet af kurset opnås en fortrolighed med værktøjet – man får forklaret tankegangene bag, får gode eksempler og orientering i de forskellige dele og i hvordan sårbarhederne bringes i styring i virksomhedens kontrolplan. På den måde viser værktøjet sig ganske fleksibelt og muligt at gå til og fra i en travl hverdag”, uddyber Lars Krusell.

Emnet er yderst aktuelt. GFSI (Global Food Safety Initiative), der er den overordnede krav-stiller til standarderne i fødevarebranchen, vil meget snart hæve deres gældende anbefaling om sårbarhedsanalyse til et krav i de anerkendte standarder.

Der er planlagt flere kurser. Meld dig til her.