Bliv klædt på til at undgå fødevaresvindel

Lars  Krusell

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 34 91.

Bliv klædt på til at undgå fødevaresvindel

Jordbær i bakke

Teknologisk Instituts kurser om sårbarhedsanalyse - metoden til at forebygge fødevaresvindel - har haft godt besøg fra den danske fødevareindustri. 

"Deltagere er ret glade, efter endt kursus", siger kursusleder Lars Krusell fra Teknologisk Institut, Fødevareteknologi. "De er især tilfredse med, at de får et konkret værktøj med hjem, så de kan gå i gang med den sårbarhedsvurdering, der er et krav i de betydende standarder", udtaler han videre.

"Lars er en meget dygtig underviser og specielt det med at få det til at relatere til netop din virksomhed/arbejdsopgaver", udtaler Samuel Bent Lind Nielsen, kvalitetschef hos Ekko Fisk, som har deltaget i kurset.

”I løbet af kurset opnås en fortrolighed med værktøjet – man får forklaret tankegangene bag, får gode eksempler og orientering i de forskellige dele og i hvordan sårbarhederne bringes i styring i virksomhedens styringsplan. På den måde viser værktøjet sig ganske fleksibelt og muligt at gå til og fra i en travl hverdag”, uddyber Lars Krusell.

Emnet er yderst aktuelt. GFSI (Global Food Safety Initiative), der er den overordnede krav-stiller til standarderne i fødevarebranchen, kræver nu af alle de anerkendte standarder, at de omfatter forebyggelse af svindel med fødevarer gennem sårbarhedsanalyse, og styring i ledelsessystemet af de identificerede sårbarheder.

Der er planlagt flere kurser. Meld dig til her.