Byggematerialeudvikling - Fra idé til marked

Niels  Morsing

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 12.

Byggematerialer

Byggematerialeudvikling - Fra idé til marked

Ekspert­rådgiv­ning og pilotproduktion i forbind­else med produkt­udvikling, herunder gen­anvend­else og up­cycling.

Udvikling af nye og forbedrede byggematerialer har stigende fokus da der er stort behov for at imødekomme fremtidens udfordringer. Det gælder udvikling af energi- og miljørigtige materialer, bedre ressourceudnyttelse herunder genanvendelse og upcycling, lovkrav eks. for indhold af farlige stoffer, kundebehov og forventninger mht. kvalitet og vedligeholdelse osv. Teknologisk Institut udvikler ny teknologi og har stort kendskab til teknologier i byggebranchen og i andre brancher, der med fordel kan inddrages/udnyttes i din virksomheds forretningsudvikling for at imødekomme disse udfordringer.

Din virksomhed kan få hjælp fra idé til marked fra vores mange materialeeksperter inden for blandt andet biomaterialer, genanvendte materialer, træ, beton, tekstil, murværk, glas, tegl, asfalt, isolering og bæredygtigt byggeri. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Alt fra kortvarige rådgivningsforløb og prøvning til komplette udviklingsforløb fra idé til marked
  • Fremstilling af prototyper og pilotproduktion (særlige områder: mursten, beton, vinduer, biomaterialer, kompositter, 3D print, asfalt, osv.). Konkrete bud på løsninger eller teknisk sparring i et helt eller delvist udviklingsforløb
  • Rådgivning vedr. valg af råvarer og materialer
  • Udviklingsværktøjer såsom LCA, LCC og bæredygtighedsprofil
  • Rådgivning vedr. lovkrav om byggematerialer i ind- og udland
  • Prøvning, analyse og dokumentation af materiale og produktegenskaber (fysiske, biologiske, kemiske, sensoriske og mekaniske)
  • Eks. accelereret ældning ved hjælp af vejrsimuleringstest i klimakamre eller ved udendørs eksponering