CareTech Future: Få inspiration til din næste velfærdsteknologiske produktinnovation

Birgitte Østergård Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 25.

Man holder lyspærer op med solnedgang som baggrund

CareTech Future: Få inspiration til din næste velfærdsteknologiske produktinnovation

En innovationssession med specialister fra Teknologisk Institut hjælper din virksomhed med at idégenerere og co-create jeres næste velfærdsteknologiske produktinnovation.


Velfærdsteknologi har etableret sig som et vigtigt produktområde med et stort og stigende markedspotentiale både nationalt og internationalt.

Samtidig udvikler teknologierne sig med stor hast, hvilket skaber nye muligheder for både videreudvikling af eksisterende produkter og services samt etablering af nye. 

Er du nysgerrig på, hvordan de nyeste muligheder inden for eksempelvis AI, sensorer eller nanomaterialer kan bringe dit produkt til det næste innovative trin med øget gevinst for både dig og dine brugere? 

Så kan en innovationssession med specialister fra Teknologisk Institut hjælpe dig og din virksomhed med at idégenerere og co-create næste skridt i jeres produktudvikling. Vi kan også assistere med at finde fundingmuligheder og eventuelt søge midler til at få jeres innovative projekt finansieret.

Vi fastlægger dit behov ved et online møde forud for innovationssessionen og involverer de rette specialister til lige netop din idé, produkt eller service.

»Vi har måske stirret os blinde på nogle ting, og her kan vi få stillet nogle kritiske spørgsmål ind til, hvordan vi kan blive endnu skarpere på nogle punkter, eller se vores koncept på en anderledes måde,« kommerciel direktør hos Careturner A/S, Jens Kristian Goth.

Du får...

  • Individuelt skræddersyet forløb

  • Ny viden og ideer til at videreudvikle dit produkt – eller skabe et nyt

  • Forslag til ekstern funding

  • Action points på, hvordan du kommer videre

Pris

Indledende online afklaringsmøde, en innovationssession på fem timer samt resumé med action points koster 7.500 kr. ekskl. moms. Medlemmer af CareNet får 10 procent rabat.

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte forretningsleder Birgitte Ø. Sørensen fra Teknologisk Institut på bso@teknologisk.dk eller 72 20 15 25.