Velfærdsteknologi

Birgitte Østergård Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 25.

Velfærdsteknologi

Velfærdsteknologi

Teknologisk Institut udvikler, tester og udbreder lærings- og velfærdsteknologi til gavn for borgere, samfund og erhvervsliv.

Vores fokus er at anvende den nyeste forskning, viden og teknologi til at assistere danske virksomheder med at udvikle og teste innovative og konkurrencedygtige service- og velfærdsløsninger, der kan bidrage til imødekomme centrale udfordringer og målsætninger indenfor pleje, omsorg og undervisning, samt at understøtte udbredelse og implementering af nye og eksisterende løsninger i den danske pleje- og undervisningssektor.

Vi har fokus på at skabe de fremmeste rammer og faciliteter for prototypeudvikling og test af nye service- og velfærdsløsninger baseret på en solid og omfattende viden om markedets behov og udfordringer, som sikrer at de udviklede løsninger er målrettede og banebrydende i markedet, nationalt såvel som internationalt.

Baseret på vores omfattende portefølje af igangværende og afsluttede projekter besidder vi ekspertviden om barrierer og forudsætninger for en vellykket udbredelse og ibrugtagning af lærings- og velfærdsteknologi, som vi sætter i spil gennem oplæg, kurser og uddannelser og implementeringsforløb for brugere, personale og ledere.

På disse sider kan du læse mere om vores projekter og ydelser målrettet virksomheder, organisationer og personer, der arbejder med udvikling og anvendelse af løsninger til serviceproduktion og undervisning i Danmark. 

Teknologisk Institut driver desuden netværket, CareNet, som sætter udvikling, anvendelse og udbredelse af robot- og velfærdsteknologi på dagsorden.