Velfærdsteknologi - Ydelser

Birgitte Østergård Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 25.

Velfærdsteknologi

Velfærdsteknologi - Ydelser

Teknologisk Institut hjælper med at sikre, at gode ideer bliver til gode løsninger, også når de skal stå deres test i en hektisk drift.
 
Herunder kan du se hvilke ydelser, vi tilbyder i direkte relation til velfærdsteknologi.

VTV – VelfærdsTeknologiVurdering

Teknologisk Institut har udviklet en model til at udføre en nuanceret helhedsvurdering af en velfærdsteknologi. Evalueringen fokuserer på velfærdsteknologiernes evne til at give bedre livskvalitet for borgere, forbedre arbejdsmiljøet i organisationen samt give bedre udnyttelse af ressourcer.

CareTech Future: Få inspiration til din næste velfærdsteknologiske produktinnovation

En innovationssession med specialister fra Teknologisk Institut hjælper din virksomhed med at idégenerere og co-create jeres næste velfærdsteknologiske produktinnovation. 

Sikre og effektive robotter til desinfektion

Teknologisk Institut kan hjælpe dig med at sørge for, at din robot til desinfektion er sikker at bruge, giver de ønskede resultater i forhold til desinfektion, og at data fra robotten ikke kan tilgås af uvedkommende.
 

Herudover kan Teknologisk Instituts kompetencer inden for robotteknologi (sensorer, kunstig intelligens, kamerateknologi og meget mere) også anvendes og forespørges med sundhedsområdet som udgangspunkt.