Velfærdsteknologi - Projekter

Birgitte Østergård Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 25.

Velfærdsteknologi

Velfærdsteknologi - Projekter

Anvendelse af elektroniske vendesystemer til forebyggelse af tryksår og arbejdsskader
Projektet har til formål at afprøve og evaluere anvendelsen af elektroniske vendesystemer til sengeliggende borgere på institutioner med jævnligt behov for forflytning i sengen. Dette for at tilvejebringe solid dokumentation for de potentielle økonomiske såvel som ikke-økonomiske effekter ved dets anvendelse samt for udarbejdelsen af en national business case.
Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi
Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi samler førende danske kompetencer inden for sundhed og velfærdsteknologi i et nationalt netværk, som styrker udvikling, kommerciel udnyttelse og eksport af dansk sundheds- og velfærdsteknologi.
Innovationsnetværk Service Platform
Et landsdækkende netværk som giver virksomheder adgang til de nyeste landvindinger inden for serviceinnovation.
PARO – robotsæl til pleje og omsorg
Kortlægning af den terapeutisk robotsæls anvendelsesmuligheder og egenskaber i pleje- og omsorgssektoren.
Patient@home
Patient@home er Danmarks største velfærdsteknologiske forsknings- og innovationsprojekt med fokus på nye teknologier og services til særligt rehabilitering og monitorering i den offentlige danske sundhedssektor.
Velfærdsfabrikken: Innovationsprojekt for og med unge med handicap
Innovationsprojektet har til formål at engagere unge med handicap i udviklingen af teknologiske løsninger, der gør hverdag og social deltagelse nemmere for unge med handicap.