Kunstig intelligens

Jacob  Kortbek

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 52.

-

Kunstig intelligens

Kunstig intelligens er i virkeligheden en gammeldags metode til at simulere menneskets hjerne – matematikken bag har været løst i mange år, men nu er computerkraften også klar.

Kunstig intelligens udgøres af forskellige, avancerede teknologier - eksempelvis machine learning, deep learning og reinforcement learning - der kan afkode, analysere og tage selvstændige beslutninger i for eksempel en produktion.

Teknologisk Instituts specialister arbejder i AI for Robotics Lab produktionsnært og hands-on med de seneste robot- og automationsteknologier i tæt kombination med de forskellige grene inden for kunstig intelligens.

Eksempelvis til at...

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Rådgivningsforløb: Bliv styrket til at træffe de rigtige beslutninger ved at trække på vores specialisters ekspertise og erfaringer. Vi kan deltage i workshops eller indgå i længerevarende samarbejde, hvor der ydes uvildig rådgivning i konkrete projekter eller som en del af strategiske forløb.
  • Udviklingspartner: Brug Teknologisk Institut og vores uvildige konsulenter som betroet udviklingspartner. Gør brug af vores ekspertviden til at udvikle dit næste højteknologiske produkt.
  • Visiontjek: Vi har flere muligheder for effektivt at hjælpe din virksomhed videre med automatiseret kvalitetskontrol kombineret med kunstig intelligens. Læs mere om vores visiontjek her.
     

I nedenstående video kan du få et indblik i, hvordan Teknologisk Institut har hjulpet Dansk Retursystem med at udvikle et vision-system med kunstig intelligens, som kan kende forskel på plastikflasker og dåser. Læs mere her