Kunstig intelligens

Michael  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 84.

-

Kunstig intelligens

Kunstig intelligens er i virkeligheden en gammeldags metode til at simulere menneskets hjerne – matematikken bag har været løst i mange år, men nu er computerkraften også klar.

Kunstig intelligens kan bruges som et redskab til alting, og kunstig intelligens-teknologier har brede anvendelsesperspektiver. Hos Teknologisk Institut har vi opnået lovende resultater ved at kombinere kunstig intelligens med visionteknologi til blandt andet at detektere sygdomme på planter og sortere miljøfarligt affald.

Teknologisk Instituts specialister arbejder produktionsnært og hands-on med de seneste robot- og automationsteknologier – herunder de forskellige grene inden for kunstig intelligens (f.eks. deep learning). Vi har fokus på hele værdikæden og alle teknologierne, men vi er også med til at sætte den strategiske retning.
 

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Rådgivning
  • Implementering
  • Leverandør af løsning
  • Underleverandør til systembygger
  • ”Verifikation” af udstyr - kan det nok i forhold til, hvad kundernes behov er?


I nedenstående video kan du få et lille indblik i, hvordan Teknologisk Instituts robotspecialister arbejder med kunstig intelligens i relation til affaldssortering. Læs mere her.