AI for Robotics Lab

Jacob  Kortbek

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 52.

-

AI for Robotics Lab

Teknologisk Institut kan give din virksomhed et løft gennem den rette kombination af kunstig intelligens og robotteknologi.


Machine learning, reinforcement learning, deep learning. Teknologi med stort potentiale har mange navne, og i Teknologisk Instituts AI for Robotics Lab i Odense har vi erfaring med de mange undergrene af kunstig intelligens, og sætter dem i samspil med den nyeste kamera- og robotteknologi – uanset om robotten har arme, ben, hjul eller vinger.

Det gør vi, fordi kunstig intelligens er en vigtig, teknologisk katalysator for fremtidens robotter.

Hvor vi tidligere har set robotter, for eksempel logistikrobotter, der "blot" bevæger sig rundt blandt mennesker, vil vi fremadrettet i stigende grad opleve robotter i direkte interaktion med omgivelser og mennesker. Det kræver en kobling mellem robottens evne til at håndtere genstande og dens evne til at forstå og navigere i de fysiske og foranderlige omgivelser.

Kunstig intelligens baner således vejen frem for autonome robotter, som bliver bedre og bedre til at afkode, analysere og tage selvstændige, sikre beslutninger.

Træder man ind i fabrikshallen, har kunstig intelligens også stadig uendeligt stort potentiale som værktøj til at forbedre produkter og processer i fremstillingsindustrien – hvad end det handler om at fange uregelmæssigheder, digitalisere kvalitetskontrollen eller justere produktionsparametre.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • At træffe de rigtige teknologibeslutninger gennem uvildig rådgivning
  • At udvikle og implementere kunstig intelligens i robotter for eksempel til navigation, bevægelsesmønstre eller afkodning af omgivelser
  • At omsætte den rette produktionsdata til optimerede processer med kunstig intelligens
  • At reducere fejl og forbedre din virksomheds produktkvalitet gennem den rigtige kombination af avancerede sensorer, kameraer og kunstig intelligens

Inspirationsbibliotek

Herunder fremhæver vi otte cases, hvor kunstig intelligens spiller en afgørende rolle i den robotteknologiske løsning. Tryk på billederne og læs mere.

20 tons kål til forårsruller i hænderne på robot

Fremtidens robotter opdrages med kunstig intelligens

Kunstig intelligens låser op for uudnyttet potentiale i Danfoss' robotter

Kunstig intelligens skaber bedre genanvendelse hos Dansk Retursystem

Hvordan lærer man en robot at finde ridser? Med kunstig intelligens

Spot finder hul i hegnet

Kunstig intelligens til sortering af miljøfarligt og ressourcefyldt affald

Intelligent robot skal automatisere høst af tomater

Er du interesseret i at vide mere, om hvordan kunstig intelligens kan hjælpe din virksomhed videre, så tag kontakt til souschef Jacob Kortbek fra Teknologisk Institut på 72 20 11 52 eller jkk@teknologisk.dk.