Autonomous Robotics Lab

Lars  Dalgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 39 83.

Autonomous Robotics Lab på Teknologisk Institut med mobile robotter og droner med avancerede sensorer og kunstig intelligens

Autonomous Robotics Lab

Teknologisk Institut kan hjælpe med at afklare, hvor og hvordan autonome, mobile robotter og droner kan gøre en forskel for din virksomhed.


Intelligente, selvkørende robotter kan i stigende grad tilpasse sig omskiftelige omgivelser og udføre komplekse opgaver – og de bliver derfor i stigende grad også sat i arbejde uden for de normalt beskyttede produktionsmiljøer.

I vores robotlaboratorium Autonomous Robotics Lab, som er placeret i en af Teknologisk Instituts store robotinnovationshaller i Odense, hjælper vi virksomheder med at udnytte det fulde potentiale af denne nye generation af robotter – og sørger for, at de er sikre at omgås.

Når robotter skal overføres fra fabriksgulvet til nye domæner og applikationer, kræver det ofte avanceret teknologi, eftersom de i nogle tilfælde skal navigere i ofte mere ustrukturerede og ukendte miljøer. Det er traditionelle robotter som udgangspunkt ikke gode til. Men med kunstig intelligens, nye, avancerede sensorer og teknologier til bedre menneske-robot-samspil kan vi skabe nye muligheder for robotterne.

Robot- og dronespecialisterne tilknyttet laboratoriet er eksperter inden for blandt andet indendørs og udendørs mobile robotter og droner, positions- og navigationsteknologier, kortlægningsteknologier, robotsikkerhed, kunstig intelligens og avancerede kameraer.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Inspirationsbibliotek

Herunder fremhæver vi fire cases, hvor mobile robotter - kombineret med avancerede kameraer og kunstig intelligens - udfører opgaver i domæner, hvor robotteknologi i dag ikke er udbredt endnu. Tryk på billederne og læs mere.

 

Spot finder hul i hegnet

-

-

-

-