Cirkulær Forretning - realisering af cirkulære løsninger - Projektets samarbejdspartnere

Emil  Sunesen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 66.

Cirkulær forretning topbillede

Cirkulær Forretning - realisering af cirkulære løsninger - Projektets samarbejdspartnere

Som deltager i Cirkulær Forretning bliver I en del af et stærkt netværk bestående af Danmarks førende vidensinstitutioner og virksomheder, der sammen deler erfaringer og viden. Samarbejdspartnerne spiller en aktiv rolle i projektet – ikke kun som rådgivere, men også som medudviklere af ny viden og praksis.

Adgang til viden, netværk og perspektiv

Som deltager i Cirkulær Forretning bliver I del af et stærkt netværk bestående af Danmarks førende vidensinstitutioner og virksomheder, der sammen deler erfaringer og viden. Samarbejdspartnerne spiller en aktiv rolle i projektet – ikke kun som rådgivere, men også som medudviklere af ny viden og praksis.

Ud over det konkrete arbejde i jeres eget virksomhedsforløb, bliver I også en del af et bredere netværk, hvor erfaringer, metoder og indsigter deles og udvikles på tværs. Det giver jer mulighed for at lære af andres erfaringer, opdatere jer med den nyeste forskning og sammen udvikle innovative metoder til cirkulær omstilling i dansk erhvervsliv.

Som deltager i projektet får I blandt andet:

  • Faglig sparring og indsigt fra aktører som Teknologisk Institut, DI Produktion, DTU og Alexandra Instituttet
  • Adgang til et stærkt netværk af virksomheder, uddannelsesinstitutioner og brancheforeninger
  • Mulighed for at dele jeres erfaringer og lære af andre via temadage og fællesaktiviteter
  • Et fælles afsæt for at omsætte idéer til handling i jeres virksomhed – med støtte fra dem, der kender både teknologien og forretningssiden

Vi samler eksperter og virksomheder med forskellige perspektiver, fordi vi tror på, at det skaber bedre løsninger. Målet er ikke kun at løse konkrete opgaver, men at løfte den samlede forståelse af, hvad cirkulær omstilling kræver og kan føre til.

Et netværk, der arbejder videre med jeres erfaringer

Erfaringer fra projektet deles aktivt gennem undervisning og netværk, og indgår i politiske diskussioner for øget synlighed og indflydelse.

Eksempelvis inddrager Fredericia og Aarhus Maskinmesterskoler projektets indsigter i uddannelsen af fremtidens maskinmestre. Maskinmestrenes Forening hjælper med at sprede viden blandt deres medlemmer, og Dansk Erhvervsfremme understøtter kontakten til relevante virksomheder og netværk.

DI Produktion spiller en central rolle i at samle de fælles erfaringer og bringe dem videre i den politiske samtale om rammevilkår for cirkulær omstilling. Det er med til at sikre, at det arbejde, I lægger i projektet, også får en bredere betydning for hele branchen.

De indsigter, vi får fra projektet, vil bidrage til vores politiske arbejde med at skabe bedre vilkår for grøn omstilling.

 

 

Cirkulær forretning partnere

 

Partnere og deres rolle i projektet:

  • Teknologisk Institut (TI): Projektleder og jeres primære kontakt i virksomhedsforløbet. TI bidrager med praktisk viden om materialer, produktion, digitalisering og forretningsudvikling - og står for at tilrettelægge og facilitere forløb, temadage og værktøjer.
  • Danmarks Tekniske Universitet (DTU): Faglig videnspartner, der udvikler værktøjer og guides baseret på den nyeste forskning i cirkulær økonomi og implementering. DTU sikrer kobling til stærke, forskningsbaserede metoder.
  • Alexandra Instituttet: Eksperter i digitalisering, data og adfærdsdesign. De hjælper virksomheder med at gøre cirkulære løsninger brugbare og effektive i praksis, særligt i forhold til digitale teknologier og brugeradfærd.
  • DI Produktion: Brancheforankret partner, som formidler erfaringer og cases fra virksomheder i industrien. DI står for netværk, temadage og bidrager til at koble resultaterne til en større dialog om grøn omstilling i dansk erhverv.
  • Danmarks Erhvervsfremme (DEF): Understøtter rekruttering og videnspredning gennem deres lokale erhvervsnetværk i hele landet.
  • Irish Manufacturing Research (IMR) og TNO (Holland): Internationale forskningspartnere, der leverer viden og erfaring fra cirkulær produktion og materialer.
  • Maskinmestrenes Forening og maskinmesterskolerne i Aarhus og Fredericia: Bidrager med undervisning og vidensdeling, så projektets erfaringer når nye faggrupper og kommende produktionsmedarbejdere.