Datahåndtering og statistik - Datahåndtering og big data

Philipp  Trénel

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 33 92.

Big data - AgroTech

Datahåndtering og statistik - Datahåndtering og big data

Har du brug for at omsætte dine data til brugbar og værdifuld viden?

Teknologisk Institut tilbyder ydelser indenfor data analyse og datahåndtering, fra klassisk statistik til avanceret machine learning i big data systemer, tilpasset til dine behov.

Indenfor stort set alle domæner opsamles der i dag store mængder data. Ofte er det data automatisk indsamlet fra mange og forskellige kilder. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan dine data efterfølgende behandles og analyseres og dermed hvilken viden, der kan hentes ud af data, specielt hvis datamængden er stor. Udbyttet af dataindsamlingen ligger i evnen til at kunne trække informationsessensen ud og præsentere denne på en let forståelig og aktionsorienteret måde.

Teknologisk Instituts statistikere hjælper dig med alt indenfor datahåndtering og dataanalyse. Vi har ekspertisen til både at arbejde med datasæt fra forsøg og observationsstudier og big data fra systemer, der opsamler millioner af observationer. Vi tilbyder kvalitetssikring af data via automatisk outlier-kontrol, data analyser via state-of-the-art machine learning og deep learning algoritmer, statistiske modeller og brugervenlig resultatpræsentation via online visualiseringsværktøjer.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Generel rådgivning om dataindsamling, datadesign og forsøgsdesign
  • IT-systemer til automatisk dataopsamling, dataanalyse og visualisering
  • Kvalitetssikring af data via automatisk outlier detektion
  • Big data analyser via machine learning og deep learning
  • Statistiske analyser og modellering
  • Analyse af specialdata, såsom geospatiale data, tidsserier, billeddata og tekstdata

Case