Digital strategi og ledelse

Martin Grønbæk Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 75.

Billede af personer som arbejder ved en tavle

Digital strategi og ledelse

Nye digitale teknologier og smart sammenkobling af dem skaber helt nye muligheder for procesoptimering, produktudvikling, nye værdikæder og forretningsmodeller og udfordrer dermed til nytænkning. Vi kalder udviklingen digital transformation som et samlende bredt begreb, og vi lægger stor vægt på, at transformation er en proces, som går på tværs i virksomheden.

Indfør digital logik
Det handler nemlig ikke bare om at "sætte strøm til" - altså at digitalisere det eksisterende. Det handler om at gentænke og redesigne - at transformere - produkter, services, processer, værdikæder, forretningsmodeller og selve organisationen, så de bygger på en digital logik.

Digital transformation er også tit baseret på, at flere forskellige teknologier smeltes sammen. Det kræver ikke kun viden om de enkelte teknologier, men også om hvordan de kan spille sammen og skabe helt nye muligheder. Nogle virksomheder forstår at udnytte de nye muligheder, men desværre viser flere undersøgelser, at danske virksomheder ikke i tilstrækkelig grad deltager i denne udvikling endnu, og mange virksomheder er usikre på, hvordan de strategisk og ledelsesmæssigt skal gribe det an.

Behov for en digital strategi og handlingsplan
Succesfuld digital transformation kræver en digital strategi, som tænker hele virksomheden ind. Og for at gennemføre den digitale strategi skal virksomheden have en digital handlingsplan, som definerer, hvad der skal gøres, hvordan, hvornår, og af hvem. Vi fokuserer på,  at strategi ikke kun skal være noget, man har, men derimod noget man gør - strategien skal udleves for at give effekt.

Vi kan hjælpe
Teknologisk Institut hjælper virksomheder i alle størrelser og på tværs af brancher med at 

  • analysere udfordringer og potentialer
  • prioritere indsatsen og formulere en digital strategi
  • udvikle nye digitale processer, produkter, services og forretningsmodeller
  • tilpasse organisation og ledelsesprocesser
  • udarbejde en konkret handlingsplan for den digitale transformation

På den måde får man sat sig de rigtige mål, bruger de rigtige midler og griber processen rigtigt an, så virksomheden høster alle gevinster og er rustet til den digitale fremtid.

Ønsker du at mestre kunsten at lede en digital transformation? Opdag de nyeste strategier, værktøjer og teknikker ved at tilmelde dig vores kursus i Ledelse af Digital Transformation. 


Læs mere