Digital strategi og ledelse

Cathrine  Lippert

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 73.

Nye digitale teknologier og smart sammenkobling af dem skaber helt nye muligheder. Vi kalder udviklingen digital transformation som et samlende bredt begreb.

Digital strategi og ledelse

Big Data, sensorer, apps og Internet-of-Things ... nye digitale teknologier og smart sammenkobling af dem skaber helt nye muligheder for procesoptimering, produktudvikling, nye værdikæder og forretningsmodeller og udfordrer dermed til nytænkning. Vi kalder udviklingen digital transformation som et samlende bredt begreb, og vi lægger stor vægt på, at transformation er en proces, som går på tværs i virksomheden.

Behov for en digital strategi
Det handler nemlig ikke bare om at "sætte strøm til" - altså at digitalisere det eksisterende. Det handler om at gentænke og redesigne - at transformere - produkter, services, processer, værdikæder og forretningsmodeller, så de bygger på en digital logik. Det kræver en digital strategi, som tænker hele virksomheden ind.

Digital transformation er også tit baseret på, at flere forskellige teknologier smeltes sammen. Det kræver ikke kun viden om de enkelte teknologier, men også om hvordan de kan spille sammen og skabe helt nye muligheder. Nogle virksomheder forstår at udnytte de nye muligheder, men desværre viser flere undersøgelser, at danske virksomheder ikke i tilstrækkelig grad deltager i denne udvikling endnu, og mange virksomheder er usikre på, hvordan de strategisk og ledelsesmæssigt skal gribe det an.


Vi kan hjælpe
Teknologisk Institut hjælper virksomheder i alle størrelser og på tværs af brancher med at

  • analysere udfordringer og potentialer
  • prioritere indsatsen og formulere en digital strategi
  • udvikle nye digitale processer, produkter, services og forretningsmodeller
  • udarbejde en konkret handlingsplan for den digitale transformation

På den måde får man sat sig de rigtige mål, bruger de rigtige midler og griber processen rigtigt an, så virksomheden høster alle gevinster og er rustet til den digitale fremtid.


Læs mere

Digitale forretningsmodeller

Digitalisering i produktionsvirksomheder

Big Data og anvendelse af data


Forskellige digitale ting som er forbundet i et netværk og udveksler data.