Elektrisk transport

Lars  Overgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 12 95.

Elektrisk transport

Elektrisk transport

Vi tilbyder rådgivning til flådeejere, som overvejer at skifte almindelige biler ud med el-biler. I den forbindelse analyserer vi på nuværende køremønster og foretager økonomiske konsekvensberegninger for at give præcise anbefalinger. Vi tilbyder også en stor viden om el- og hybridbilers formåen i det nordiske klima. Vi har udført en række udendørs tests og kan på den baggrund vejlede om fx elbilens rækkevidde set i forhold til en given køreadfærd, vægt i bilen, bestemte vejrforhold osv.

Vi tilbyder følgende:

  • Flådeoptimering bl.a. med analyse af GPS-data og anbefalinger til, hvilken grøn transport der bedst betaler sig
  • Beregning af både tekniske og økonomiske konsekvenser af en omstilling til mere grøn transport (Grøn Beregner og TCO beregner)
  • Analyse af køreadfærd – vi måler på alt fra fart og acceleration til kørselsretning og start/stop, med den viden er det nemmere at vælge den rette bil
  • On the road test af biler og batterier – vi har et rullende testværksted med alt udstyr til at teste elbiler og udføre datalogning
  • Elbilrelaterede batteritest i stationært/mobilt batterilaboratorium
  • Energieffektiviseringsanalyser for komplette køretøjer via simuleringsværktøj

Læs mere om flådeoptimering og -analyse her

Cases

 

Se video om, hvordan du vælger elbil i Danmark

 

 

Video om test af elbiler