Motor- og køretøjsteknologi

Simon Møiniche Skov

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 71.

Motorteknologi november 2019

Motor- og køretøjsteknologi

Vi tilbyder test af køretøjer, brændstoffer, motorer og emissionsbegrænsende udstyr i egne laboratorier.

Vores fokus er både konventionelle benzin- og dieseldrevne køretøjer, men også alternative brændstoffer som fremdriftsform herunder el, brændselsceller, biologiske brændstoffer, gas og syntetiske brændstoffer.

Motorteknologi

Inden for motorteknologi foretager vi test af brændstoffer og efterbehandlingsudstyr. Vi kan f.eks. måle emissioner og forbrug med alternative brændstoffer. Samtidig kan vi også bidrage i udviklingen af en motor, hvor vi afprøver nye komponenter på vores forsøgsmotorer.

On-site målinger

Ønsker I at kende effekten af emissionsbegrænsende udstyr, så kan vi hjælpe med målinger on-site af skibe, tog og non-road maskiner i drift. Desuden er vi akkrediteret til at foretage Real Driving Emission målinger, som måler reelle emissioner fra biler under kørsel.

Køretøjsteknologi og havarianalyse

Vi tilbyder i vores køretøjslaboratorium at foretage ydelsesmålinger på rullefelt og tester efter programmerede eller standardiserede kørecyklusser. Ved havari og eventuelle tvivlsspørgsmål kan vi foretage en uvildig undersøgelse og dokumentation af dette.