Motor- og køretøjsteknologi - On-site emissionsmålinger

Troels Dyhr Pedersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 72.

Onsite målinger dec 2016

Motor- og køretøjsteknologi - On-site emissionsmålinger

De seneste år har der været et stigende fokus på emissioner - særligt NOx og partikler fra andre køretøjer end biler og lastbiler. Non-road branchen bliver mødt med nye krav i 2019 og der forventes også strammere krav om reduktion af emissioner i byområderne. Der vil derfor opstå nye behov for emissionsløsninger på køretøjer som ikke opfylder de nyeste standarder.

Den maritime sektors emissioner er også udsat for regulering. Der er kommet strammere krav til svovludledning i 2016. Fra 2021 skal alle nybyggede skibe udlede omkring 75 % mindre NOx end i dag.

Vi indgår ofte i udviklingsprojekter med producenter af emissionsreducerende udstyr, hvor vi hjælper med udvikling, afprøvning og dokumentation af udstyrets effektivitet.

Vi kan udføre on-site emissionsmålinger af gas og partikelemissioner på entreprenørmaskiner, skibe, tog og kraftværker. Vores mobile udstyr er godkendt til måling af regulerede emissioner efter de gældende standarder for non-road sektoren og den maritime sektor.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Måling af gas- og partikelemissioner, samt beregning af emissioner efter standardforskrifter
  • Identificering af defekte partikelfiltre, katalysatorer og motorfejl gennem emissionsmåling
  • Assistance ved udvikling og afprøvning af nye partikelfilter og SCR-teknologier på arbejdskøretøjer, tog og skibe

Cases: