Energiteknologi og miljø

Ketil Bernt Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 48.

Billede af geotermisk anlæg i godt vejr

Energiteknologi og miljø

English version

Overvågning, optimering og nytænkning af energiudvinding

Teknologisk Institut kan hjælpe med at optimere din virksomheds brug af energiteknologier. Med en grøn omstilling for øje leverer vi skræddersyet rådgivning til en række brancher.

Vi rådgiver om bedre anvendelse af ressourcer, og vi tilbyder fejlfinding og problemløsning indenfor forskellige former for energiudvinding. Vores kompetencer indenfor kemi, mikrobiologi, vandhåndtering og materialeforståelse omsættes til nye produktionsmetoder, der både sikrer produktivitet og skåner miljøet.

Vi er med i processen fra ide til implementering med blik for hele produktionsflowet.

Det kan vi hjælpe dig med

Gennem mange år har vi hentet erfaring fra olie- og gassektoren, som vi nu kan bringe i spil i forbindelse med bl.a. dekommisionering, CO2-lagring, geotermisk energi og biogas produktion.

Det er essentielt at have fokus på sine installationers drift, kvalitet og tilstand. Et optimalt valg af vandbehandlingsteknikker og dosering af kemikalier medfører en sikrere og grønnere energiproduktion, og det kan vi vejlede om.

Vi kan hjælpe med eksempelvis:

  • System- og materialeforståelse
  • Vandrensning- og håndtering
  • Kemi og mikrobiologi i processystemer
  • Procesovervågning
  • Forståelse af korrosion og risikoanalyser
  • Udvikling af nyt overvågningsudstyr