Få støtte til din udvikling med 3D-print - Projektforløbet

Anders Bæk Hjermitslev

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 35 21.

Bundter af euro-sedler

Få støtte til din udvikling med 3D-print - Projektforløbet

Selv når projektet er i hus, er der stadig en lang række formelle krav, der skal opfyldes - og det hele skal indrapporteres til bevillingsgiver. Desuden er hurtig teknisk udvikling afhængig af effektiv kommunikation mellem alle partnere.

Hvis din virksomhed ønsker at kunne fokusere på det rent tekniske udviklingsarbejde, hjælper vi gerne med at sørge for, at alle deadlines til bevillingsgiver bliver overholdt, samt at alle formelle krav bliver opfyldt.

Vi kan ligeledes hjælpe med at sikre, at projektet forløber gnidningsfrit ved fx at facilitere kommunikationen mellem de meget forskellige fagområder, som de forskellige projektpartnere kan repræsentere. Vi kan også hjælpe med kommunikation - både til den brede offentlighed og til relevante interessenter - og med at opsætte en effektiv struktur for løbende projektmøder samt stå for afholdelsen af disse.

Tidligere og nuværende projekter

Inden for Industriel 3D-print på Teknologisk Institut har vi mange års erfaring med at drive og deltage i både danske og internationale projekter. Det er denne erfaring, som jeres ide og jeres projekt kan få gavn af ved at samarbejde med os.

AM-LINE 4.0
Et Grand Solutions Projekt med et samlet budget på 88 mio. kroner. Innovationsfonden har investeret 33 mio. kroner i projektet. Partnere er DTU, Teknologisk Institut, Danfoss, Grundfos, Adimant, Scada Minds, Niras, Made og TWI.

Easy-E
Et 3-årigt EUDP-projekt, som med udgangspunkt i en række virksomhedscases skal skabe mere energieffektive produkter til dansk industri ved hjælp af termisk topologioptimering.

AMable
Med deltagelse af 21 europæiske teknologiorganisationer, samler dette EU-projekt viden om hele produktionskæden for 3D-print til gavn for små- og mellemstore virksomheder.

SE ALLE VORES PROJEKTER HER