Faciliteter til printet elektronik - Laser-mikrobearbejdning

Kasper  Vestentoft

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 33 65.

To mænd i forgrunden i laboratorie med printere

Faciliteter til printet elektronik - Laser-mikrobearbejdning

På Teknologisk Institut har vi to typer lasere til rådighed, som er optimeret til mikrobearbejdning. Vores udstyr kan håndtere meget tynde materialer som fx polymerfolier uden at forårsage termisk skade på dit produkt, og vi kan lave meget præcise og ensartede huller og mønstre.

Hvis dit plastprodukt har behov for tydeligt definerede huller eller mønstre, kan laser-skæring og mikrobearbejdning være det rette værktøj for dig. Teknologisk Institut kan tilbyde ekspertise inden for laserbearbejdning, og vores ekspertise kan både bruges til forsknings- og udviklingsopgaver og til pilotproduktionsudvikling, eller vi kan træde ind som langsigtet produktionspartner.

Vores laserlaboratorium er udstyret med en femtosekund laser og en Excimer-laser. Specielle metoder kan anvendes for at forhindre termisk skade på dit produkt, og vi kan sikre langvarig ensartethed i bearbejdningskvaliteten.

Hvordan kan Teknologisk Institut hjælpe dig?

Vi er specialister i laserstrukturering af plastprodukter, der er tyndere end en millimeter. Laser-skæringsprocessen er optimeret til dit produkt og dine behov, og vi er specialiserede i at skære tydeligt definerede huller med en diameter mellem 5-500 mikrometer. Nogle af de forskellige anvendelsesmuligheder kan være:

  • Test af tæthed i beholdere
  • Produktion af åbninger
  • Trimning af elektroniske materialer på folier eller PCB'er

C033_NRN_#laserbillede2

Figur 1. Elektrokemisk sensor, print af en firkant med inkjet og efterfølgende mikrobearbejdning af elektrokemisk sensor og elektroder ved brug af excimerlaser-system.

Kort leveringstid og dokumenteret kvalitetskontrol

Vi er stolte af den høje kvalitet, vi tilbyder, og vi løser opgaver for fx lægemiddelindustrien. Når du samarbejder med os, er du garanteret en valideret proces og en høj kvalitetsopsætning. Vi tilbyder korte leveringstider og intern kvalitetskontrol i overensstemmelse med dine krav.ments.

Kontakt os

Kontakt Kasper Vestentoft, hvis du gerne vil vide mere om vores ydelser inden for laserskæring af materialer - både plast og andre materialer. Du kan kontakte Kasper på telefon +45 7220 3365 eller kvt@dti.dk