Formulering af suspensioner og emulsioner

Veronica  Lattanzi

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 19 46.

Kolber med væske der hældes ud

Formulering af suspensioner og emulsioner

Stabilisering af emulsioner, kolloide suspensioner og opløsninger er afgørende for produkter inden for fødevarer, maling, personlig pleje og farmaci. Ved at vælge den rigtige sammensætning og stabilisator for produktet, kan man forbedre funktioner som f.eks. holdbarhed, konsistens og homogenitet.

Med røntgen- og neutronmålinger kan man detektere ustabilitet i produktet på mikroskala, som kan indtræde længe før ustabilitet og faseseparation eller bundfald bliver tydelige for det blotte øje. Dermed kan man bestemme hvilke faktorer der resulterer i højst mulig stabilitet og optimere sine produkter ud fra denne viden.

Emulsioner, polymerer, proteiner m.m. er kendetegnet ved deres struktur på nanometerskala. Informationer om størrelse, form og vekselvirkninger mellem disse strukturer kan opnås med småvinkelspredning (SAXS eller SANS). Prøver kan undersøges under forskelligt tryk eller temperatur. Det er også muligt at se hvordan de responderer på at blive udsat for shear eller deformation, svarende til det der sker når et produkt pumpes, sprøjtes, smøres ud eller tygges. Dermed kan det sikres at disse processer ikke skader produktet, men at det altid yder optimalt.

Kontakt vores eksperter, så finder vi den rigtige løsning til jeres case.