Homogenisator i pilotskala

Lise-Lotte  Schmidt-Kallesøe

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 68.

Homogenisator

Homogenisator i pilotskala

Homogenisatoren er en essentiel procesteknologi, som er i stand til at hjælpe virksomheder med at producere intracellulære, ensartede og homogene produkter. 

En homogenisator anvendes ofte efter endt fermentering, når der skal produceres produkter som er intracellulære. Derudover anvendes en homogenisator også til at ensarte væsker og produkter fra biomasser specielt indenfor følgende applikationer: fødevarer, mejeri, sidestrømme, kosmetik og bioteknologiske produkter.  

Vores homogenisator: Aseptisk Rannie 5 10.38

Teknologisk Institut råder over en homogenisator i pilotskala. Homogenisatoren er fødevaregodkendt, men kan også benyttes til nonfood produkter. 

Tekniske specifikationer

Skala

Pilot

Model

Rannie 5, 10.38

Kapacitet

80 L/h (justerbar)

Tryk

14.500 PSI / 1000 Bar (justerbar)

Minimum batch volumen

20 L*

Hydraulisk Ventilaktivering (HVA)

2-faset

Cylinder design

Keramisk

*Ved volumen mindre end 20 L kontakt for nærmere information.  

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Homogenisatoren er en del af Teknologisk Instituts Biosolution Technology Center, hvor vi tilbyder laboratorie- og pilottest indenfor bioraffinering og biofermentering. Vores udstyr her indgår ofte som delproces i udviklingen af innovative produkter – enten i forbindelse med forsknings- og udviklingsprojekter eller i direkte samarbejder med virksomheder.

Tilbud og priser

  • Ved interesse kan du kontakte forretningsleder Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe.