Hurtig test af 10 pejseindsatse bringer norsk importør videre

René Lyngsø Hvidberg

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 68.

Norvai case januar 2018

Hurtig test af 10 pejseindsatse bringer norsk importør videre

Norsk importør af brændeovne og pejseindsatse, Norvai har fået testet 10 pejseindsatse på én måned hos Teknologisk Institut. Dette bringer hurtigt Norvai videre til et voksende norsk marked for indsatse.

Den norske importør af brændeovne og pejseindsatse, Norvai stod med en række pejseindsatse, som de gerne ville markedsføre i Norge.

Udover de obligatoriske CE-mærkninger til Europa kræver det norske marked en række tests og dokumentation af bl.a. partikelemission. Disse tests havde pejseindsatsene fra den tjekkiske producent, Hoxter ikke. Norvai ledte derfor efter et testinstitut, som kunne håndtere 10 tests fra en serie af Hoxter indsatse.

Tony Eide

 

”Jeg har ikke fået testet hverken brændeovne eller indsatse i Danmark før, men jeg valgte Teknologisk Institut, da de er meget løsningsorienterede.

Jeg har oplevet en meget positiv dialog og vi fandt sammen en god løsning på tests af de mange indsatse til en god pris,” siger Tony Eide, direktør for Norvai.

Norvai har fået foretaget både norsk test og test mod norsk brandmur hos Energilaboratoriet på Teknologisk Institut. Direktøren for Norvai, Tony Eide har selv været til stede under en del af prøvningerne. Han trak i arbejdstøjet og byggede kasserne rundt om indsatserne, hvilket også har bidraget til at holde prisen nede.

De 10 indsatse blev testet over en måneds tid. Tony Eide udtrykker glæde over, at dette var muligt – også så Norvai hurtigt kunne komme videre i et voksende marked for pejseindsatse.

”Jeg har oplevet personalet hos Teknologisk Institut som meget punktlige i deres arbejde med prøvningerne. Jeg har fået god service og samtidig en fleksibilitet ved selv at få lov til at være med. Jeg vil helt sikkert anbefale andre nordiske importører at få prøvninger foretaget hos Teknologisk Institut i Danmark," slutter Tony Eide.