Innovationsledelse - Systematik skaber succes

Troels Behrenthz Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 89.

Billede af en vindeltrappe i gråtoner

Innovationsledelse - Systematik skaber succes

Forstå din virksomheds tilgang til innovation, systematisér processen, skab retning for udviklingsaktiviteterne og nå helt i mål.

Kom godt i gang med innovationsledelse
Hvordan afser du tid til innovation sideløbende med den daglige drift? Og hvordan arbejder du med at gøre processen optimal og effektiv? Innovationsledelse giver styring og svar på, hvorfor tidligere projekter fejlede, og hvordan fremtidige bliver en succes.

Sæt innovation i system
Øget tilfredshed, bedre produkter, langtidsholdbare løsninger, vækst, innovativ kultur – fordelene ved innovationsledelse er mange. Så undgå at blive overhalet inden om af konkurrenterne eller helt at få fjernet din virksomheds eksistensgrundlag - sæt innovation i system.

Hvordan kommer du i gang?
Start med at spørge: hvad er innovation for os? Hvordan er vores innovationsproces i dag? Hvilke kompetencer mangler vi for at komme i gang? Og hvad er innovationsledelse? Det handler kort fortalt om at opstille de rette betingelser for at skabe løbende, bæredygtig udvikling og nye muligheder for din virksomhed ved at gøre det rigtige på den rigtige måde. Strategi, organisation, kultur og systematik er nøgleordene. Men du skaber ikke en innovationskultur fra den ene dag til den anden – det kræver fokus og benhårdt arbejde. Sammen finder vi ud af, hvad I mangler for at komme i gang eller helt i mål.

Udvikler din virksomhed løbende nye ideer, der succesfuldt bliver omsat på markedet?

  • Du kan komme i gang med innovationsledelse allerede i dag – vi tilbyder:


En mand rådgiver en anden mand


Kortere og længerevarende innovationsforløb
Mennesker er kilden til de bedste resultater, og de bedste resultater opstår via processer, der er styret af det rette mix af viden, mindset, prasis, virkelighed, bæredygtighed og relationer. Vores speciale er at udfordre de valg, du plejer at tage, via viden og metoder, der skaber struktur og overblik. Målet er en vedvarende forandring. Kontakt os for at høre mere om forløb i innovationsledelse.


Det er et billede af en grøn væg, hvorpå der hænger et ur.


Facilitering af arrangementer og workshops
Nogle gange kræver små som store arrangementer styring udefra - hvad enten det er interne for medarbejderne eller eksterne for kunderne. Ikke alene giver det dig frie hænder til at deltage, men det giver også din arbejdsplads mulighed for input og inspiration fra nye kilder. Kontakt os for at høre mere om facilitering af arrangementer omhandlende innovationsledelse.Uddannelse og opkvalificering
Hos os er innovation et fag, vi sætter en ære i at udvikle og forfine hver dag. Og det kan komme dig til gode gennem vores forskellige kurser og opkvalificeringsforløb. Målet er at give dig de redskaber, du har brug for i din hverdag til at skabe de ønskede resultater.


På billedet er en konferencesal med masser af borde, hvor der står flaskevand på.


Oplæg og inspirationsmøder
Det kræver påvirkning udefra at begynde at tænke i nye retninger - og nogle gange skal der ikke så meget til. Et oplæg eller inspirationsmøde kan være kilden til nytænkning. Du får et tiltrængt afbræk fra drift og hverdag, som skaber nye ideer og muligheder for din virksomhed. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan inspirere dig inden for innovationsledelse.