Innovation i praksis

Troels Behrenthz Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 89.

PÅ billedet er en hvid pil på en asfalteret vej.

Innovation i praksis

Det er de færreste danske virksomheder, der er i tvivl om, at innovation er vigtig for effektivisering og vækst. Konkurrenterne overhaler indenom, og kundernes behov forandrer sig konstant. Det kræver tilpasning og udvikling. Og det forudsætter rette mindset, viden og de rigtige relationer. 

Praksisnær innovation
Men innovation kan være en svær størrelse, og det kan blive så teoretisk, at det er vanskeligt at forstå og ikke mindst arbejde med. Derfor har vi gjort det til vores fornemmeste opgave at arbejde praksisnært, seriøst, målrettet og resultatorienteret med innovation, så det lykkes!

Hos Teknologisk Institut har vi i mere end 20 år arbejdet med innovation i praksis i virksomheder af alle størrelser og fra alle mulige brancher. Vi tror på innovationsforløb, der skaber idéer, koncepter og nye forretningsmodeller, og vi indgår som alt fra sparringspartner og underviser til projektleder.

Det kan Teknologisk Institut hjælpe dig med
Alle virksomheder er forskellige, og derfor tilpasser vi vores indsats efter jeres ønsker og behov. Læs her om vores kerneområder inden for innovation, der gavner din virksomheds nuværende innovationsprocesser og kickstarter nye innovationstiltag.


Grafik med fisk og haj


Innovation og Disruption

Disruption er blevet allemandseje, men kun få kan praktisere det. For virksomheder er disruption et reelt valg - et strategisk værktøj, der sikrer overlevelse, hvis praktiseret rigtigt.

Læs mere her.


Billede af en vindeltrappe i gråtoner


Innovationsledelse
- Systematik skaber succes

Forstå din virksomheds tilgang til innovation, systematisér processen, skab retning for udviklingsaktiviteterne og nå helt i mål.

Læs mere her.


Et billede af tre orange lænestole


Dialog og involvering
- viden om bruger- og kundebehov

Styrk din virksomheds produktudvikling og opnå større træfsikkerhed i markedet - spørg brugerne og kunderne, hvad de vil have, og inddrag dem i udviklingen.

Læs mere her.


Post-its med skrift på en hvid væg


Idéudvikling
- Fra tilfældighed til systematik

En struktureret og effektiv proces til idéudvikling krydret med nøje udvalgte eksperter og værktøjer giver helt nye og uventede resultater.

Læs mere her.


Billede af en cementvæg med masser af aftryk fra hænder


Radikal innovation
- Fra kaos til konkurrencefordel

Udvikl langtidsholdbare løsninger og skab vækst gennem en anderledes og systematisk tilgang til innovation, der sikrer løbende udvikling af nye, bæredygtige løsninger.

Læs mere her.