Idéudvikling - Fra tilfældighed til systematik

Troels Behrenthz Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 89.

Post-its med skrift på en hvid væg

Idéudvikling - Fra tilfældighed til systematik

En struktureret og effektiv proces til idéudvikling, krydret med nøje udvalgte eksperter og værktøjer, giver helt nye og uventede resultater.

Idéudvikling skaber nye muligheder
Hvad enten din virksomhed er i en truet branche, virksomheden er stagneret, eller du ønsker at udvikle nye produkter og services, kan du bruge idéudvikling til at skabe nye muligheder.

Idéudvikling er andet end brainstorm
Det er ofte ikke noget problem at få nye ideer, men hvordan ved man, at det er de “rigtige”, og hvordan ved man, at de er banebrydende nok? Med en systematisk tilgang til idéudvikling får du ikke kun mange ideer, men også ideer, der holder i længden og sikrer din virksomhed i fremtiden.

Hvordan kommer du i gang?
Find ud af, hvorfor I vil idéudvikle og på hvad, så I arbejder ud fra det rigtige grundlag fra starten. Og så bør idéudvikling aldrig være tilfældig - det kræver grundig planlægning før, under og efter. Det handler altså ikke blot om, hvordan man får ideer, og hvor mange man får. Det handler om at have den rette proces, med rette værktøjer, viden fra relevante eksperter og ikke mindst ledelse, der sikrer styring af den kreative proces og motivation hos deltagerne, så de kan bryde med vanetænkningen og få anderledes ideer. Har du siddet til møder og idéudviklet på noget, der efterfølgende ikke blev til mere? Så gør noget andet, så I fremover effektiviserer processen, optimerer udbyttet og skaber uventede resultater.

Hvordan sikrer din virksomhed, at I proaktivt arbejder med at skabe nye muligheder?

  • Du kan komme i gang med idéudvikling allerede i dag – vi tilbyder:


En mand rådgiver en anden mand


Kortere og længerevarende innovationsforløb
Mennesker er kilden til de bedste resultater, og de bedste resultater opstår via processer, der er styret af det rette mix af viden, mindset, prasis, virkelighed, bæredygtighed og relationer. Vores speciale er at udfordre de valg, du plejer at tage, via viden og metoder, der skaber struktur og overblik. Målet er en vedvarende forandring. Kontakt os for at høre mere om forløb med idéudvikling som omdrejningspunkt.


Det er et billede af en grøn væg, hvorpå der hænger et ur.


Facilitering af arrangementer og workshops
Nogle gange kræver små som store arrangementer styring udefra - hvad enten det er interne for medarbejderne eller eksterne for kunderne. Ikke alene giver det dig frie hænder til at deltage, men det giver også din arbejdsplads mulighed for input og inspiration fra nye kilder. Kontakt os for at høre mere om facilitering af arrangementer omhandlende idéudvikling.Uddannelse og opkvalificering
Hos os er innovation et fag, vi sætter en ære i at udvikle og forfine hver dag. Og det kan komme dig til gode gennem vores forskellige kurser og opkvalificeringsforløb. Målet er at give dig de redskaber, du har brug for i din hverdag til at skabe de ønskede resultater. Følgende kurser tilbyder vi også som lukkede kurser hos din virksomhed:


På billedet er en konferencesal med masser af borde, hvor der står flaskevand på.


Oplæg og inspirationsmøder
Det kræver påvirkning udefra at begynde at tænke i nye retninger - og nogle gange skal der ikke så meget til. Et oplæg eller inspirationsmøde kan være kilden til nytænkning. Du får et tiltrængt afbræk fra drift og hverdag, som skaber nye ideer og muligheder for din virksomhed. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan inspirere dig inden for idéudvikling.