Radikal innovation - Fra kaos til konkurrencefordel

Henning Sejer Jakobsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 33.

Billede af en cementvæg med masser af aftryk fra hænder

Radikal innovation - Fra kaos til konkurrencefordel

Udvikl langtidsholdbare løsninger og skab vækst gennem en anderledes og systematisk tilgang til innovation, der sikrer løbende udvikling af nye, bæredygtige løsninger.

Få radikal innovation til at lykkes
Mange taler om innovation, men alt for få gør innovation. Men hvordan skaber du en innovativ kultur, der løbende sikrer udvikling af bæredygtige løsninger? Radikal innovation er svaret, der gør, at du kan disrupte din virksomhed, før konkurrenterne gør det.

Kaos skal spises i små bidder
Radikal innovation bygger på kaosteori, hvor du inddeler en kompleks opgave i mindre, håndterbare dele. Du behandler hver del separat og fører dem videre i andre, nøje planlagte aktiviteter. Tilsammen udgør de en kreativ, systematisk proces til succesfuld innovation.

Hvordan kommer du i gang?
Innovationsprocessen kører sideløbende med og isoleret fra almindelig drift, med et centralt team af medarbejdere. Det gør, at I holder fokus på opgaven samt kan udforske og udvikle frit. I udvælger medarbejdere, forskere og brugere, der kan bryde med (fejl)antagelser, og som bidrager med viden og værdifulde indsigter. Det skaber business as unusual i form af anderledes, radikale ideer.

Komplekse opgaver kræver komplekse metoder. Det er ikke nemt at arbejde med radikal innovation, men med en stramt planlagt og struktureret proces kommer du i mål. Ønsker du at gøre innovation og ikke bare tale om det?

Har du stillet dig selv spørgsmålet, om din virksomheds branche kan blive disruptet i morgen?

  • Du kan komme i gang med radikal innovation allerede i dag – vi tilbyder:


En mand rådgiver en anden mand


Kortere og længerevarende innovationsforløb
Mennesker er kilden til de bedste resultater, og de bedste resultater opstår via processer, der er styret af det rette mix af viden, mindset, prasis, virkelighed, bæredygtighed og relationer. Vores speciale er at udfordre de valg, du plejer at tage, via viden og metoder, der skaber struktur og overblik. Målet er en vedvarende forandring. Kontakt os for at høre mere om forløb i radikal innovation.


Det er et billede af en grøn væg, hvorpå der hænger et ur.


Facilitering af arrangementer og workshops
Nogle gange kræver små som store arrangementer styring udefra - hvad enten det er interne for medarbejderne eller eksterne for kunderne. Ikke alene giver det dig frie hænder til at deltage, men det giver også din arbejdsplads mulighed for input og inspiration fra nye kilder. Kontakt os for at høre mere om facilitering af arrangementer omhandlende radikal innovation.


En person står og holder et oplæg for en gruppe af mennesker.


Uddannelse og opkvalificering
Hos os er innovation et fag, vi sætter en ære i at udvikle og forfine hver dag. Og det kan komme dig til gode gennem vores forskellige kurser og opkvalificeringsforløb. Målet er at give dig de redskaber, du har brug for i din hverdag til at skabe de ønskede resultater. Følgende kurser og uddannelser tilbyder vi også som lukkede kurser hos din virksomhed:


På billedet er en konferencesal med masser af borde, hvor der står flaskevand på.


Oplæg og inspirationsmøder
Det kræver påvirkning udefra at begynde at tænke i nye retninger - og nogle gange skal der ikke så meget til. Et oplæg eller inspirationsmøde kan være kilden til nytænkning. Du får et tiltrængt afbræk fra drift og hverdag, som skaber nye ideer og muligheder for din virksomhed. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan inspirere dig inden for radikal innovation.