Radikal innovation - fra kaos til konkurrencefordel

Troels Behrenthz Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 89.

billede af farvede brikker der ligner et koordinatsystem og en pil i vækst

Radikal innovation - fra kaos til konkurrencefordel

Udvikl langtidsholdbare løsninger og skab vækst gennem en systematisk tilgang til innovation, der sikrer løbende udvikling af nye, bæredygtige løsninger.

Få radikal innovation til at lykkes
Mange taler om innovation, men alt for få gør innovation. Og hånden på hjertet - det er heller ikke nemt at arbejde med og få succes med innovation. For hvordan skaber du en strategisk funderet innovativ struktur i din organisation, der løbende sikrer udvikling af bæredygtige løsninger, produkter og forretningsmodeller?

Spørger du os, så er radikal innovation krydret med disruption og åben innovation ofte svaret.

Spis kaos i små bidder
Radikal innovation bygger på kaosteori, hvor du inddeler en kompleks opgave i mindre, håndterbare dele. Du behandler hver del separat og fører dem videre i andre, nøje planlagte aktiviteter. Tilsammen udgør de en kreativ, systematisk proces til succesfuld innovation.

Business as unusual
En radikal innovationsproces bør køre sideløbende med og isoleret fra den almindelige, daglige drift med et dedikeret team af medarbejdere, eksterne eksperter og kunder/brugere, der kan bryde med (fejl)antagelser bidrage med viden og værdifulde indsigter. På den måde laver I ’business as unusual’ ved at holde fokus på opgaven, udforske og udvikle frit - uden at forstyrre ’business as usual’.

Skab vækst gennem radikal innovation
Med radikal innovation som fremgangsmåde udvikler du langtidsholdbare løsninger på komplekse problemstillinger - og du skaber vækst gennem en strategisk og systematisk tilgang til innovation. Med en stramt planlagt og struktureret proces kommer du i mål.

Ønsker du at gøre innovation og ikke bare tale om det?

  • Du kan komme i gang med radikal innovation allerede i dag – vi tilbyder:


En mand rådgiver en anden mand


Kortere og længerevarende innovationsforløb
Mennesker er kilden til de bedste resultater, og de bedste resultater opstår via processer, der er styret af det rette mix af viden, mindset, prasis, virkelighed, bæredygtighed og relationer. Vores speciale er at udfordre de valg, du plejer at tage, via viden og metoder, der skaber struktur og overblik. Målet er en vedvarende forandring.

  • Kontakt os for at høre mere om forløb i radikal innovation.


Det er et billede af en grøn væg, hvorpå der hænger et ur.


Facilitering af arrangementer og workshops
Nogle gange kræver små som store arrangementer styring udefra - hvad enten det er interne for medarbejderne eller eksterne for kunderne. Ikke alene giver det dig frie hænder til at deltage, men det giver også din arbejdsplads mulighed for input og inspiration fra nye kilder.

  • Kontakt os for at høre mere om facilitering af arrangementer omhandlende radikal innovation.

Billede af en vindeltrappe i gråtoner


Uddannelse og opkvalificering
Hos os er innovation et fag, vi sætter en ære i at udvikle og forfine hver dag. Og det kan komme dig til gode gennem vores forskellige kurser og opkvalificeringsforløb. Målet er at give dig de redskaber, du har brug for i din hverdag til at skabe de ønskede resultater.

Følgende kurser og uddannelser tilbyder vi også som lukkede kurser hos din virksomhed:


På billedet er en konferencesal med masser af borde, hvor der står flaskevand på.


Oplæg og inspirationsmøder
Det kræver påvirkning udefra at begynde at tænke i nye retninger - og nogle gange skal der ikke så meget til. Et oplæg eller inspirationsmøde kan være kilden til nytænkning. Du får et tiltrængt afbræk fra drift og hverdag, som skaber nye ideer og muligheder for din virksomhed.

  • Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan inspirere dig inden for radikal innovation.