Innovativ teknologiudnyttelse i sundhedssektoren

Knud Erik Hilding-Hamann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 21.

Innovativ teknologiudnyttelse i sundhedssektoren

Aarhusregionen har forsknings- og erhvervsmæssigt potentiale til at udbygge sin position på det sundhedsteknologiske område. Det viser en kortlægning af udviklingstendenserne, som Teknologisk Institut har gennemført for Aarhus Kommune.

Vindeltrappe - Aarhus

Formålet med kortlægningen var at identificere erhvervsmæssige styrkepositioner, som kan medvirke til at gøre sundhedsteknologiområdet til en konkurrencedygtig spydspids for Aarhusregionen. Kortlægningen indgår i en bredere innovationssatsning på sundhedsteknologier. 

Opgaven for Teknologisk Institut var at sætte fokus på udfordringer, behov og muligheder nu og i fremtiden samt tilvejebringe eksempler. Som en del af projektet analyserede Instituttet den sundhedsteknologiske udvikling og innovation, herunder teknologisk konvergens, brugerdreven innovation og teknologiske udviklingstendenser. Tillige identificerede Instituttet finansieringsmuligheder og gav også ti anbefalinger til Aarhus Kommune