Introduktion til 3D-print - Få viden om den 'nye' fremstillingsteknologi

Brian Lykke Christensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 58.

Metalpulver i 3D-printer - aluminium

Introduktion til 3D-print - Få viden om den 'nye' fremstillingsteknologi

På Teknologisk Institut har vi 30 års erfaring med 3D-print, og vi printer i både metal og plastic for en lang række kunder, ligesom vi råder over Danmarks eneste center for Industriel 3D-print. Det har givet os et unikt indblik i teknologiens mange anvendelsesmuligheder - og dem vil vi naturligvis gerne dele.

Skræddersyede kundeløsninger, logistiske udfordringer, samt digitalisering af produktionskæden stiller nye krav til fremtidens produktionsmetoder. Industriel fremstilling med 3D-print indeholder en række fordele inden for design, produktionstid og pris, som passer til kundernes stigende krav om fleksible produkter og korte deadlines.
Se vores mange artikler om 3D-print

 

Med printerne kan man i princippet fremstille alt, hvad der kan tegnes i en computer. Emnerne opbygges lag på lag af det ønskede materiale i maskinen - fx ved at smelte eller svejse tynde lag af pulver eller ved at hærde væske ved hjælp af laserlys. Se vores faciliteter herunder.

En analyse viser, at mange danske virksomheder overser 3D-print som metode i deres produktion og derfor går glip af de fordele som denne produktionsteknik indeholder. Men med en aktiv indsats kan de fleste virksomheder få succes med at inkludere teknologien i deres produktion.

På Teknologisk Institut har vi 30 års erfaring med industriel 3D-print, fra udvikling af prototyper og små serier til brug af 3D-print som en integreret del af produktionskæden. Vi tilbyder printede emner i alle former for materiale fra metal og plast til keramik og voks.

Vi fokuserer på at levere en komplet løsning og tilbyder derfor en sammenhængende værdikæde fra optimering af design, henover fremstilling, efterbehandling, kvalitetssikring/certificering til teknologioverførsel og implementering i industrien.


I vores moderne laboratorier i Aarhus råder vi over mange forskellige printteknologier, så vi kan skræddersy en løsning, der passer til lige præcis dig. Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale om dine muligheder.

Vi tilbyder også en række kurser inden for 3D-print og kan arrangere et specifikt kursusforløb, der passer til netop din virksomhed og dine medarbejderes behov.