Introduktion til analyse af metaller

Søren Jepsen Mark

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 94.

Glødende metalblokke

Introduktion til analyse af metaller

I Teknologisk Instituts faciliteter for metal og overfladekvalitet har vi nogle af landets førende eksperter med stor teknisk viden om metalliske materialer samt test og analyser af metaller og metal-lignende kompositter. 

Hvert år koster forkerte valg af materialer, legeringer eller overfladebeskyttelse virksomheder millioner af kroner på grund af materialebrud og reklamationer eller udgifter i forbindelse med servicebesøg og reparationer. Også direkte
materialefejl i råvareleverancer fra underleverandører kan være svære at opdage og gardere sig mod før der sker et kritisk nedbrud.
Se vores ydelser inden for analyse af metaller

Vores eksperter er klar til at hjælpe jer, hvis I har udfordringer med kvalitet eller problemer med brud på mekaniske dele. Sammen med jer afdækker vi årsagen til nedbrud eller hjælper med at opsætte kvalitetssystemer og  testprotokoller for at sikre din virksomhed optimalt mod uforudsete udgifter fremover.

Vores ekspertise inden for metalliske materialer kombineret med Teknologisk Instituts akkrediterede materialeteknologiske laboratorier og udstyr udgør en unik platform for at sammensætte de løsninger, I har brug for.

Hvordan kan Teknologisk institut hjælpe dig?

  • Rådgivning omkring materialevalg og substitution
  • Test og analyse af materialeegenskaber
  • Havarianalyse
  • Konfiguration af interne og eksterne testprotokoller
  • Test og rådgivning omkring overfladebeskyttelse og korrosion
  • Akkrediteret prøvning
  • Inspektion af konstruktioner

Herunder kan du se nogle af de artikler, vi har udgivet omkring metalliske materialer samt nogle af de cases, vi har arbejdet på. 

Hvis du vil vide mere om vores cases, og hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os.

ARTIKEL- OG CASEOVERSIGT FOR METALLISKE MATERIALER