Komparative fordele ved danske brændeovne

Jes Sig Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 20.

Brændeovn2

Komparative fordele ved danske brændeovne

Som element i Luftvisionens ambition om at fordoble eksporten af danske renluftløsninger inden 2030, er også eksport af danske brændeovne i fokus (www.luftvisionen.dk).

Danske brændeovnsfabrikanter kan levere betydelige forbedringer på en række eksportmarkeder, hvor opvarmning med brændeovne i private hjem er udbredt, men hvor dette sker med ovne og brændsler, som betyder en væsentlig forurening. Danske løsninger kan fremmes yderligere gennem systemeksport, dvs. overførsel af dansk teknologi og rammevilkår for brugen af brændeovne.

Miljøstyrelsen har derfor bedt Teknologisk Institut om at analysere de komparative fordele ved danske brændeovne ift. særligt det centraleuropæiske marked. Analysen tjener både til information om markedsmulighederne for danske virksomheder, som baggrund for eksportorienterede aktiviteter, og vil evt. kunne bruges som et udstillingsvindue for danske renluftløsninger.