Kurser om energi, drift, kalibrering og måleteknik

Søren  Iversen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 80.

Energieffektivisering i byggeriet

Kurser om energi, drift, kalibrering og måleteknik

Teknologisk Instituts kurser, konferencer og temadage dækker et bredt spektrum af områder, som spænder fra ”bløde” kurser om bl.a. ledelse til ”hårde” teknikkurser om bl.a. energi, byggeri, måleteknik og kalibrering.

Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der er en bred vifte af mere end 1.000 kurser, uddannelser og konferencer. 

På de ”hårde” teknikkurser er der fokus på energibesparelser, energieffektivisering, drift, vedligehold, kalibrering og måleteknik.

Bliv opdateret på Energi&Drift
Teknologisk Institut udsender en gang om måneden nyhedsbladet Energi&Drift. Her bringes aktuelle artikler om energi og drift samt omtale af kommende arrangementer.

Nyhedsbrevet er gratis og tilmeldingen kan ske på Nyhedsbrevet Energi&Drift.

Teknologisk Instituts omfattende kursusprogram kan man som tidligere nævnt finde på www.teknologisk.dk/kurser.

Opdaterede kompetencer
Udviklingen går stærkt, og det kan være svært at holde sig ajour på alle områder.

Teknologisk Institut ser det som sin fornemste opgave at være tæt på markedet for konstant at kunne levere den rigtige efteruddannelse, på det tidspunkt, hvor der er mest brug for den aktuelle viden.

Mange år på markedet har lært Teknologisk Institut at kommunikere koncentreret, brugbar og up-to-date viden – et faktum, som kunderne også har mærket.