Ventilationsspecialist - kompetencegivende uddannelse fra Teknologisk Institut

Christian Grønborg Nicolaisen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 34.

Erik Hvirgel

Ventilationsspecialist - kompetencegivende uddannelse fra Teknologisk Institut

Ventilationsspecialist-uddannelsen indeholder en serie kompetencegivende ventilationskurser, der dækker ventilation i alle bygningstyper - boliger, skoler, kontorejendomme, industrivirksomheder, hospitaler mv. Uddannelsen er udviklet i tæt samarbejde med brancheforeningen VELTEK og Foreningen af Ventilationsfirmaer, FAV i installatørernes brancheforening TEKNIQ.

Der stilles stadig større krav til viden om ventilation og ventilationsanlæg for at leve op til lovgivningen samt kundernes behov og ønsker. For at optimere og kvalitetssikre et ventilationsprojekt stilles der krav til alle faggrupper om viden og indblik i hele forløbet.

Teknologisk Institut har i samarbejde med brancheforeningen VELTEK og Foreningen af Ventilationsfirmaer, FAV i TEKNIQ, udviklet en serie helt nye ventilationskurser, der kan dække disse behov og som kan sammensættes til en kompetencegivende uddannelse. Uddannelsen starter med en grundlæggende indføring i ventilationsteknik. Herefter behandler vi konkrete ventilationsanlæg i forskellige bygningstyper.

Her fokuserer vi på de områder, hvor erfaringen siger, at det ofte går galt. Du får som kursist en drejebog for det samlede forløb - samt konkrete redskaber til løsning af opgaverne inden for dit eget fagområde. Samtidig præsenterer vi helt nye løsninger og forskningsresultater, så de hurtigere vinder terræn i de praktiske løsninger.

Du kan tage kurserne enkeltvis eller sammensætte dem til en individuel tilpasset uddannelse som "Ventilationsspecialist".


EFO og POJ

Sådan bliver du ventilationsspecialist

Du skal først gennemføre kurserne i Del 1 - Grundlæggende kurser.

Herefter kan specialistkurset vælges.

Del 1 - Grundlæggende kurser


Del 2 - Specialistkursus

Klik på kursustitlerne og læs mere om de enkelte kurser.

Når du har gennemført alle fire kurser modtager du et diplom som “Ventilationsspecialist” udstedt til dig af Teknologisk Institut.

Målgrupper

Da kurserne behandler hele processen ved etablering af ventilationsanlæg, er de i særdeleshed relevante for de faggrupper, der arbejder med ventilation - nemlig entreprenøren og ventilationsmontøren. Kurserne er dog også relevante for andre, der beskæftiger sig med ventilation og ventilationsanlæg - helt fra rådgiveren til slutbrugeren. Det kan sikre, at alle deres led i værdikæden udføres rigtigt.

Hele værdikæden fra bygherre over rådgiver, arkitekter, entreprenører og ventilationsmontører til driftspersonale har fordel af at dele viden om etablering og drift af ventilationsanlæg.              

Rabatpriser

Gennemfører du kurserne enkeltvis, er det priserne i kursusoversigten der gælder. Når du ønsker at gennemføre en uddannelse som Ventilationsekspert, tilbyder vi kurserne med en stor rabat.

Del 1 - Grundlæggende kurser

  • Grundlæggende ventilation modul 1 og 2 samt Ventilationsanlæg - indregulering og måling - i alt 9 dage: DKK 25.490 (normalpris: DKK 29.970)

Del 2 - Specialistkursus

  • Ventilation i industrivirksomheder og laboratorier: DKK 8.490 (normalpris: DKK 9.990)