Energieffektiv ventilation

Pia  Rasmussen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 89.

Ventilation, varme og arbejdsmiljø

Energieffektiv ventilation

Teknologisk Institut har gennem mange år både undersøgt og testet ventilationssystemer med det formål af opnå energieffektivisering og udført talrige forskningsprojekter med det sigte at udvikle energieffektive ventilationsanlæg og -koncepter. Erfaringerne viser, at driftsomkostningerne for ventilationssystemer kan reduceres med op til 50% samtidig med at indeklimaet og arbejdsmiljøet forbedres.

Gennem årene har Teknologisk Institut bistået mange kunder med at undersøge ventilationsanlæg med henblik på at effektivisere ventilationen, og med at udvikle ventilationskoncepter der er tilpasset en enkelte virksomhed eller bygning, så indeklimaet og arbejdsmiljøet sikres med lavest mulige energiforbrug.

De stigende energipriser og øgede global konkurrence bevirker øget fokus på mulighederne for energi- og miljøbesparelser i kombination med produktionsforbedringer. Energieffektive ventilationsanlæg og -koncepter kan medvirke til at sikre virksomhedernes konkurrenceevne. Ud over besparelserne styrker energi- og miljøhensyn også virksomhedernes omdømme.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Læs folder