Nyt Cobot Lab indviet hos Teknologisk Institut

Kurt  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 11.

Cobot Lab hos Teknologisk Institut

Nyt Cobot Lab indviet hos Teknologisk Institut

Teknologisk Instituts nye laboratorie for kollaborative robotter er indviet til ROBOTBRAG 2019. Cobot Lab – som det er navngivet – skal hjælpe danske virksomheder med succesfuld og sikker implementering af robotter, der arbejder tæt sammen med mennesker.


Den 14. november 2019 blev Teknologisk Instituts nye Cobot Lab indviet i anledning af ROBOTBRAG 2019. Til at indvie Cobot Lab kom Flemming Møller, der er Head of Global Manufacturing Concepts hos Kamstrup.

- Et initiativ som Cobot Lab, hvor man uvildigt kan få rådgivning og sparring om, hvordan cobots kan udnyttes, er utrolig relevant. Fordi introduktionen af cobots er meget mere end teknologi. Det påvirker ens organisation og kræver ikke mindst nye kompetencer, sagde Flemming Møller i sin indvielsestale.

- Det er derfor glædeligt at kunne forestå åbningen af Cobot Lab, hvor al viden om, hvordan man udnytter de kollaborative robotters fulde potentiale, er samlet på et sted, afsluttede han.

Skræddersyet, uvildig rådgivning

Cobot Lab har netop til formål at hjælpe virksomheder med at udnytte det fulde potentiale af kollaborative robotter, og på den måde sikre, at ny teknologi bliver implementeret i industrien, hvor det giver mening.

Forretningsleder hos Teknologisk Institut Mads Mathiesen fortæller, at man som virksomhed kan få et skræddersyet rådgivningsforløb i Cobot Lab.

- Vi tilbyder et virksomhedsspecifikt teknologiudviklingsforløb, som typisk starter med identificering af automationspotentialer ved brug af cobots. Med afsæt i de mest velegnede cases udvikler vi i tæt samarbejde med virksomheden koncepter udvalgt på baggrund af en uvildig teknologiscreening, siger Mads Mathiesen.

Indvielse af Cobot Lab hos Teknologisk Institut
Flemming Møller, der er Head of Global Manufacturing Concepts hos Kamstrup, og direktør for Produktion og Innovation hos Teknologisk Institut, Anne-Lise Høg Lejre, indviede Cobot Lab til ROBOTBRAG 2019 hos Teknologisk Institut i Odense.

ROBOTBRAG satte rammen for indvielsen

Cobot Lab blev indviet under Teknologisk Instituts årlige ROBOTBRAG, som i år har tiltrukket over 1.500 deltagere, og som dermed slår sidste års deltagerrekord, der lød på over 800 deltagere.

De mange nysgerrige robotentusiaster er kommet for at opleve nye, innovative teknologier, der står og venter rundt om hjørnet i form af kunstig intelligens, virtual reality, droner og ikke mindst de kollaborative robotter.

Hver en krog af Teknologisk Instituts levende laboratorium er taget i brug, og i år er der endnu mere plads til fremtidens robotteknologi med Teknologisk Instituts tredje robotinnovationshal på 800 kvadratmeter.

Vil du gerne vide mere om det nye Cobot Lab? Så kan du læse mere i denne pressemeddelelse.

-
ROBOTBRAG har i år tiltrukket over 1.500 deltagere, og slår dermed sidste års deltagerrekord, der lød på over 800 deltagere.