Øget produktivitet og forbedret arbejdsmiljø

Bjarne Ole Sigtryggsson

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 10 57.

3D afsvaering - Indgang

Øget produktivitet og forbedret arbejdsmiljø

Vores vigtigste mål er at øge produktiviteten og forbedre arbejdsmiljøet i danske fødevareproduktioner. Det gør vi gennem innovative projekter, der styrker vores kunder i deres kernekompetencer. Én af måderne til at nå en mere effektiv og miljøvenlig produktion er ved at automatisere produktionslinjerne. I det arbejde har DMRI nogle af sine største ekspertiser, og vi har unikke kompetencer, der gør os i stand til at udvikle og indkøre automatiseringsløsninger fra start til slut. Det foregår i tæt samarbejde med kunder, samarbejdspartnere, branchenetværk m.m.

Vi er fundamentet for, at fødevareindustrien i Danmark kan gøre nytte af innovative modeller, der kan effektivisere og optimere produktionen. Det vil betyde, at disse fødevarevirksomheder kan stå stærkere i konkurrencen med udenlandske virksomheder. Det handler derfor også om fastholdelse af danske arbejdspladser, og for os er det vigtigt at satse på innovation, grønne løsninger og ressourceeffektivitet i dette arbejde.

I arbejdet med at udvikle nye automatiserede løsninger gør vi brug af vores store netværk i branchen, der gør os i stand til at foretage feltafprøvninger og gennemføre nødvendige test i praksis. Vores indgående proceskendskab og omfattende tekniske viden gør, at vi er en eftertragtet samarbejdspartner til effektiviserings- og arbejdsmiljøprojekter. Hvad vores projekter nærmere har omfattet, kan du læse mere om nedenunder. Desuden kan du læse om specifikke projekter, der giver et nærmere indblik i vores arbejde.
 

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe med?

  • Udvikling af maskiner og robotter, der reducerer omkostninger og forbedrer arbejdsmiljøet
  • State-of-the-art teknologi som vision, sensorteknik, ultralyd m.m. til udvikling af automatiseringsløsninger
  • Udvikling af nye materialer til skærende værktøjer
  • Hygiejnisk design af fødevareudstyr
  • Udvikling af in-line proces og hjælpeudstyr

Case: