Planteforædling og bioteknologi

Anna-Catharina  Röper

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 34 31.

Arbejdsbord i laboratorie

Planteforædling og bioteknologi

Bioteknologisk Servicelaboratorium

Teknologisk Institut tilbyder som noget nyt en række specialistkurser indenfor planteforædling i Danmark. Målet er at give dig og din virksomhed en øget forståelse af molekylære planteforædlingsteknikker. Kurserne vil belyse flere aspekter i et planteforædlingsprogram således at både kvalitetskrav og de løbende udfordringer bliver forstået og samlet set vil dette bidrage til, at hele pro­cessen bliver mere effektiv.

Teknologisk Institut kan hjælpe din virksomhed med at forbedre dit planteforædlingsprogram med både nye og klassiske planteforædlingsmetoder. Herved udvikles nye egenskaber til dine planter. Det kan f.eks. være nye farver, dufte eller mere kompakte planter, der også kan holde længere.

Vores fokus ligger på mutationsforædling og undersøgelse af ploiditetsgrad samt embryo rescue teknikker.

Derudover vil vi kunne hjælpe med at udvikle og optimere individuelle protokoller for vævskultur til dine planter. Det er f.eks. hensigtsmæssigt at sikre produktionen med sunde planter i en vævskultur-backup.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?