Prototypeværkstedet på Teknologisk Institut

Rune  Rex

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 53.

Design Thinking prototype

Prototypeværkstedet på Teknologisk Institut

I prototypeværkstedet på Teknologisk Institut vender vi produktudviklingsprocessen på hovedet. Du får adgang til hurtigt og med minimale omkostninger at fornemme, hvordan din idé ser ud i virkeligheden og til at indhente tidlig feedback fra markedet. Det sikrer større træfsikkerhed i produktudviklingsprocessen.

Både for private og virksomheder
Borgere, der har indsendt deres idé til Opfinderrådgivningen kan få adgang til prototypeværkstedet. Virksomheder kan leje sig ind og få adgang til både maskiner og en bred teknologisk ekspertise. Vi har stor erfaring med at indgå som rådgivere i virksomheders produktudviklingsforløb og er eksperter i at involvere markedet tidligt i processen.

Bemærk, at hvis du har en god idé, som du gerne vil have rådgivning til, så skal du sende den ind til os via vores hjemmeside opfind.nu - tryk blot på den grønne knap:

Send din idé ind til os her

Fra idé til form
Kernen i prototypeværkstedet er digitale produktionsværktøjer, som gør det muligt at gå fra idé til fysisk produkt på kort tid. Du kan arbejde med funktionsmodeller og prototyper, som kommer til verden ved eksempelvis 3D-print og laserskæring.
En god visualisering af en idé er et centralt element for at kunne indhente vigtig brugerinput og feedback fra markedet. Så kontakt os for at høre mere om, hvordan du kan bruge prototypeværkstedet til at øge træfsikkerheden i eksempelvis produktudviklingsprocesser. Lad idéerne tage form.

Liste over maskiner og programmer i prototypeværkstedet

 

Fakta

  • Prototypeværkstedet hører hjemme hos Opfinderrådgivningen, der har over 40 års erfaring med at screene, vurdere og rådgive opfindsomme idéer
  • Vi har 3D-print, laserskæring, folieskæring, CNC-fræsning med mere
  • Prototypeværkstedet er både for borgere og virksomheder. For at få adgang som borger skal man tage kontakt til Opfinderrådgivningen ved at sende sin ide ind. Virksomheder kan henvende sig til Carsten Christiansen på cc@teknologisk.dk for at leje sig ind.
  • Prototypeværkstedet har et unikt bagland at trække på i form af fageksperter fra Teknologisk Instituts 40 fagcentre
  • Følg med i, hvad vi laver i værkstedet på Opfinderrådgivningens Instagram-konto.