Registrering og vedligehold af LAUS-udstyr

Kaj F Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 42.

LAUS

Registrering og vedligehold af LAUS-udstyr

Teknologisk Institut har en udstyrsdatabase, hvor der er mulighed for at få oprettet og registreret testudstyr, hjælpeværktøjer og værnemidler, som bruges til el-bilreparation.

Man kan opmærke, dedikere og kontrollere udstyret i faste intervaller og dermed dokumentere udstyrets stand.

Værkstedet kan selv stå for oprettelse og kontrol, det koster ikke ekstra, eller få Teknologisk Institut til at klare opgaven i forbindelse med kontrollen af det almindelige testudstyr.

Tag en snak med konsulenten fra Teknologisk Institut om dette ved næste udstyrskontrol, eller kontakt ham på telefonnummeret, som står på sidste udstyrsrapport.

Hvorfor bruge tid og energi på registrering og kontrol?
Sikkerhed er ikke blevet et mindre aktuelt emne. Nu er automekanikerne begyndt at arbejde med, og tæt ved, højere strømme og spændinger ved reparation af el- og hybrid-biler.

Det er virksomhedsejeren der har ansvaret for, at sikkerheden på arbejdspladsen er i orden. Det er dog en meget bred beskrivelse, som bliver meget mere konkret, hvis der sker ulykker.

En del af at kunne arbejde sikkert er, at testudstyr, hjælpeværktøjer og værnemidler fungerer, og er i god stand. Dette kan være med til at forhindre en arbejdsulykke. Derfor kan registrering og vedligehold af dette udstyr, også kaldet LAUS-udstyret, være en god idé.