Simplimize - Simplify to Optimize

Troels Behrenthz Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 89.

Billede af forenkling fra en multifunktionskniv til unbrako-nøgle = Simplimize.

Simplimize - Simplify to Optimize

Simplimize er det nye sort inden for effektivisering i virksomheder. Simplimize er skabt ud fra en erkendelse af, at produktiviteten ikke alene optimeres ved at justere på en virksomheds processer, men i langt højere grad selve produkterne og serviceydelserne. Virksomhedens produktprogram bliver mere og mere kompleks, kunderne efterspørger tilpassede løsninger, og driften tager over. Dén kombination efterlader for lidt tid til udvikling.

Det er dén negative spiral, som Simplimize bryder!

Fra indvikling til udvikling
Simplimize henvender sig til mindre og mellemstore virksomheder, der kan se en fordel i at bruge markedsinformation til at prioritere, hvilke gode elementer i ét produkt der kan genbruges i et nyt produkt. Det giver færre varianter og flere standardvarer, hvilket frigiver tid til nye værdiskabende aktiviteter og produkter. Samtidig skaber virksomheden en klar opdeling mellem standardløsninger og kundetilpassede løsninger - til stor gavn for både virksomheden og dens kunder.

Simplimize og LEAN
Mens LEAN er systematisering for at øge og effektivisere produktionen, er Simplimize en operationel fremgangsmåde, der via forenkling og markedsindsigt optimerer din virksomheds produktplatform og justerer jeres produkter, inden de overhovedet går i produktion.

Simplimize skaber et produktsortiment, der passer til markedet og en produktplatform, som virksomheden kan vækste på.

Bliv klogere på Simplimize
Simplimize Academy kan du - hvad end du er ansat i en fremstillingsvirksomhed eller selvstændig konsulent - lære metoden Simplimize på niveauer fra basal viden om metoden og værktøjerne til dybdegående metodforståelse.