Søger du en sparringspartner indenfor fødevaresikkerhed?

Anette Granly Koch

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 39.

sparring2

Søger du en sparringspartner indenfor fødevaresikkerhed?

Er du selvstændig rådgiver eller kvalitetsansvarlig i en fødevare- eller fodervirksomhed? Savner du indimellem en sparringspartner, du i al fortrolighed kan vende forskellige problemstillinger med? 

Ved at benytte vores klippekortordning indenfor fødevaresikkerhed skal du ikke tænke pris, hver gang du ringer. Du køber ganske enkelt et klippekort med fx 5 timers sparring, og så kan du ringe, når du har behov!

 

Vi vil gerne være din sparringspartner!

I Center for Fødevaresikkerhed på DMRI har vi ekspertise og erfaring indenfor bl.a. risikovurderinger, produktionshygiejne, holdbarhed, produktionsprocesser, konservering og varmebehandling.

Som kvalitetsansvarlig i en fødevarevirksomhed står du dagligt overfor en masse spørgsmål - store som små. Spørgsmål, der kan få konsekvenser for virksomheden (produktionsstop, kassation af produkter eller i værste fald tilbagetrækning).


Typiske spørgsmål, vi hjælper vores kunder med at finde en løsning på:

  • Min varmebehandling forløb ikke helt som planlagt. Skal produktet kasseres, eller er det OK at sælge?
  • Mit produkt får en meget bedre kvalitet ved at blive varmebehandlet ved en lavere temperatur, men er det sikkert i forhold til inaktivering af bakterier?
  • Vi vil gerne lave et nyt sortiment med fermenterede produkter. Hvordan sikrer vi, at vi ikke får problemer med sygdomsfremkaldende bakterier?
  • Vi har en kunde, som godt kunne tænke sig, at vi producerer lufttørrede produkter til dem. Hvordan kan vi producere det i de produktionsfaciliteter, vi har, og samtidig få et velsmagende og sikkert produkt?
  • Vi har problemer med uønsket luftdannelse i vores produkter. Hvordan slipper vi af med det problem?
  • Vi har haft et tilbagekald pga. fund af Listeria monocytogenes. Vi er i tvivl om, hvordan vi sikrer, at den fjernes fra produktionslokalerne, og om vi har konservering nok  i produkterne til at hindre vækst i holdbarhedsperioden.
  • Vi har set, at vores sousvide-behandlede produkter har lang holdbarhed i vores kølerum ved 2°C, men er det sikkert at sælge dem i supermarkederne, hvor temperaturen er 5°C?

 

Få op til 5 timers sparring for 6.250 kr. Kontakt os for et tilbud, hvis du ønsker at købe et større klippekort.

 


Det er ikke alt om mikrobiologi, man lige kan slå op i lovgivning og vejledninger. Derfor er det godt at kunne ringe til DMRI og få en god sparring om forskellige mikrobiologiske spørgsmål i relation til produktionsprocesser, råvarer og færdigvarer.

Tina Morgen Madsen, Global Quality Director, Essentia Protein Solutions