Sprøjtestøbning - Pilotproduktion og produktion

Jens Kromann Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 06.

Sprøjtestøbning

Sprøjtestøbning - Pilotproduktion og produktion

Et effektivt forløb fra emnedesign og værktøjskonstruktion til godkendt sprøjtestøbeproces er afgørende for en optimal introduktion til markedet. Teknologisk Institut tilbyder kompetent rådgivning hele vejen.

Center for Plastteknologi tilbyder alle ydelser inden for sprøjtestøbning både som en del af et traditionelt produktionsforløb, men også i lille skala som en del af en pilotproduktion. Med pilotproduktion kan du ved hjælp af Teknologisk Instituts faciliteter og ekspertviden afprøve koncepter, materialer og produktionsudstyr, inden du selv foretager de - ofte store - investeringer. Vores eksperter står til rådighed i hele forløbet fra rådgivning og udvikling til optimering og dokumentation. Det gør afstanden mellem idé og markedsintroduktion markant kortere, ligesom du løbende har mulighed for at optimere materialet eller produktet, efterhånden som du modtager feedback fra kunderne.

Vi håndterer små og store opgaver og vi står til rådighed med rådgivning og produktion undervejs i produktudviklingen. Kontakt os for en snak om mulighederne.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Rådgivning om emnedesign i det tidlige udviklingsforløb
  • Rådgivning om materialevalg og procesanalyse ved optimering af kvalitet
  • Udvikling og specifikation af plastemner og den tilhørende fremstillingsproces
  • Kvalifikation af emne- og proceskvalitet
  • Assistance ved indkøring af værktøjer og proceslinjer, herunder maskinindstillinger, procesparametre og sammenhængen mellem proces, konstruktion og materiale
  • Rådgivning om sprøjtestøbemaskiner, hjælpeudstyr samt sprøjtestøbeværktøjers opbygning og vedligehold
  • Karakterisering og dokumentation i vores omfattende laboratoriefaciliteter
  • FEM-analyse og dimensionering samt processimulering gennem SimpoeWorks
  • Sprøjtestøbemaskiner fra 50 til 130 ton og ekstrudere